Champions League konkurrencen her på BetXpert synes, for nogen, at være let som en leg. På trods af et målløst remis mellem Schalke og Chelsea, samt en nem 2-0 sejr til Barcelona over Rangers, var der hele syv deltagere der formåede at ramme alle ti tegn. Heraf var der sågar fire der formåede også at ramme tiebreakeren lige på. Dermed har vi fire mand til tre præmier, og da tiebreakeren allerede er sat ud af spil, har vi måttet ty til lodtrækning. De tre vindere var i fjerde runde:
1. ChristianNissen (1.000 DKK)
2. Sputnik (500 DKK)
3. JesperM (500 DKK)

Præmierne er sponsoreret af Bwin*, og udbetales til en spillekonto. Alle vindere vil blive kontaktet direkte.

Forud for fjerde runde havde "Søren" lagt sig godt i spidsen, men føringen er sat over styr og han har ladet sig falde tilbage til en niendeplads. Dette beviser blot, at intet er afgjort, og der er derfor rig mulighed for at blande sig helt fremme. Det handler blot om lidt sund fornuft og en vind i den rigtige retning.
Top fem ser nu således ud:
1. Xguro 69,89
2. KSP 72 67,96
3. wadders 67,41
4. Sputnik 67,28
5. Cassen 64,81

Med blot to delkonkurrencer tilbage, snerper det sig lidt til i toppen og tegnene skal sættes med omhu hvis du har, og vil bevare, din chance for en VIP-tur til Bernabeu med bwin*. Skulle toppræmien glippe, kan du fortsat blande dig i kampen om de mange pengepræmier. Der er i hver delrunde præmier til de tre bedste, og i den samlede konkurrence til 2-10. pladsen.

Se resultatet for fjerde runde, og den samlede stilling her:
http://www.betxpert.com/competitions/cl2007/

Næste delkonkurrence åbnes den 26. november, med kampe den 27. og 28. - hold øje her på siden og sæt dine kryds inden tirsdagens kamp.