I CL-konkurrencen her på BetXpert fandt tredie runde sin afgørelse onsdag aften, med Chelseas 2-0 sejr over Schalke. Et forventeligt resultat, som mange af konkurrence-deltagerne havde luret. Tirsdagens kamp i Glasgow endte dog ikke som flertallet ville have det. FC Barcelona formåede ikke at få åbnet den skotske defensiv, og kampen endte som den startede. Dermed var der masser af point at hente på denne kamp, i alt 18,99 point.

I alt var der hele fem deltagere der formåede at gætte alle ti udfald i denne runde, hvor af to også ramte tiebreakeren på to mål. De øvrige tre var blot ét mål fra. Det har derfor været nødvendigt med lodtrækning for at bestemme hvem af "Søren" og "Mummies" der løb med førstepladsen, og hvem af "misobo12", "Spectre" og "Gumse" der kunne tage plads på sejrsskamlen. Lodtrækningen faldt ud som herunder og giver følgende præmiefordeling:
1. Søren (1.000 DKK)
2. Mummies (500 DKK)
3. Gumse (500 DKK)

Præmierne er sponsoreret af Bwin*, og udbetales til en spillekonto. Alle vindere vil blive kontaktet direkte.

I den samlede konkurrence har tredie delrundes vinder, "Søren", bragt sig flot i front med 54,36 point. I alt har han ramt 24 af 30 tip, og ligger i øjeblikket i front med 4,87 point ned til "wadders" på andenpladsen. Men konkurrencen er langt fra afgjort endnu. Med endnu tre delkonkurrencer tilbage er der rig mulighed for at du kan blande dig i kampen om pengepræmier hos Bwin* eller i den samlede konkurrence om en VIP-tur til Bernabeu.

Se resultatet for tredie runde, og se hvordan du ligger i den samlede stilling her:
http://www.betxpert.com/competitions/cl2007/

Næste delkonkurrence afvikles d. 6/7. november, og der åbnes allerede op for tip mandag d. 5. november kl. 10.00.