Så er den sidste og afsluttende runde i Champions League konkurrencen online! For 14 dage siden kunne vi berette om, at 17 deltagere fortsat har god chance for at vinde VIP-turen til Bernabeu - og nu er afgørelsen time kommet! Tirsdag gælder det en meget afgørende, og ekstremt spændende, kamp i det franske hvor Liverpool SKAL have en sejr over Marseille for at komme videre fra gruppen. Onsdag er spændingen også intakt, hvor Lyon gæster Glasgow for at dyste Rangers om en plads i slutspillet.

Der er dermed lagt i ovnen til den sidste afdeling af konkurrencen. Skulle du ikke være med i topstriden og kampen om VIP-turen, så glem ikke at bwin* også har sponsoreret præmier til de enkelte runder. Således har du chancen for at vinde 1.000 eller 500 DKK til din bwin-konto!

Klik ind og afgiv dine tip til konkurrencen og vær en del af spændingen - Held og lykke til alle deltagere!

Konkurrence konceptet

Bwin * er en af markedets førende når det kommer til et stort udvalg af spil. Her er Champions League bestemt ikke en undtagelse, hvor Bwin * tilbyder en lang række specialspil. Dit mål i konkurrencen er at tippe korrekt på netop disse specialspil.
For hver af de to TV-kampe (vist tirsdag og onsdag på 3+) udvælger vi fem spil, hvor du skal tippe udfaldene. I denne omgang gælder det Manchester United-Roma og Lazio-Real Madrid.

Klik dig ind på anden del af konkurrencen og kæmå med om præmierne. Husk at afgive dine tip inden kampstart for første kamp, som er tirsdag 20.45:

http://www.betxpert.com/competitions/cl2007