De to spanske storklubber, Real Madrid og FC Barcelona, fik begge en god start på denne sæsons Champions League, og det var der mange konkurrence deltagere der havde regnet med.
Tirsdag, hvor Real Madrid slog Werder Bremen med 2-1, var der hele 67 deltagere der havde gættet alle fem udfald. Det gik som præsten prædikede, og det gentog sig onsdag med Barcelonas, forventelige, sejr over franske Lyon. Begge kampe gik sågår over 2,5 mål og favoritten scorede i begge kampe det sidste mål.

Resultaterne medfører at der, når regnskabet gøres op, er fire deltagere med maksimumpoint (17,10 point), som har fået et fint udgangspunkt til den samlede konkurrence. I første delkonkurrence blev det "Helguera" der tog stikket hjem, da han havde gættet det korrekte antal mål. I hælene på ham var "bruusman", "gambler_gb" og "Inzangi", som alle blot var ét mål fra at ramme plet.

Dermed er der fire mand til tre præmier, og tiebreakeren sørger for at "Helguera" løber med førstepræmien på 1.000 kr. indsat på en Bwin* konto! Der måtte lodtrækning til for at bestemme hvem af forfølgerne der belønnes med 2. og 3. præmien, og her kom "bruusman" og "gambler_gb" først op af hatten - begge belønnes de med 500 kr. indsat på en Bwin* konto.

Alle vindere kontaktes direkte!

Se den resultat for første runde, og foreløbig stilling for den samlede konkurrence, her og se hvordan du ligger i kampen om en VIP-tur til Bernabeu, sponsoreret af Bwin*:
http://www.betxpert.com/competitions/cl2007/

Anden spillerunde, og dermed anden delkonkurrence, finder sted d. 2/3. oktober og åbnes den 1. oktober.