Ligesom det var tilfældet i tredie runde er det opgørene Rangers-FC Barcelona og Schalke-Chelsea der skal tippes på - denne gang i det omvendte opgør. For fjorten dage siden var der en del der havde luret alle ti tegn, men kan dette gentage sig? Kan der være overraskelser på vej her hvor mægtige FC Barcelona tager imod på Camp Nou og genopståede Chelsea skal en tur på udebane i det tyske?

CL konkurrencen vil være aktiv over hele efterårets gruppespil i Champions League, med 6 enkeltstående konkurrencer, og én samlet. I hver delkonkurrence er der 2.000 kr på spil, mens der i den samlede konkurrence bl.a. er en VIP-tur til en Real Madrid kamp på Bernabeu på højkant til den dygtigste tipper over de seks enkelt-runder! Og deltagelse er naturligvis helt og aldeles gratis!

Konkurrence konceptet

Bwin * er en af markedets førende når det kommer til et stort udvalg af spil. Her er Champions League bestemt ikke en undtagelse, hvor Bwin * tilbyder en lang række specialspil. Dit mål i konkurrencen er at tippe korrekt på netop disse specialspil.
For hver af de to TV-kampe (vist tirsdag og onsdag på 3+) udvælger vi fem spil, hvor du skal tippe udfaldene. I denne omgang gælder det Manchester United-Roma og Lazio-Real Madrid.

Klik dig ind på anden del af konkurrencen og kæmå med om præmierne. Husk at afgive dine tip inden kampstart for første kamp, som er tirsdag 20.45:

http://www.betxpert.com/competitions/cl2007