Første runde af Champions League konkurrencen så favoritsejre til Barcelona og Real Madrid, og de bedste deltagere er gået i front med 17,10 point. Men der er lang vej til den samlede konkurrences afslutning, og nåede du ikke med i første omgang kan du stadig blande dig helt i front. Ellers er der i hver runde præmier til de tre bedste!

CL konkurrencen vil være aktiv over hele efterårets gruppespil i Champions League, med 6 enkeltstående konkurrencer, og én samlet. I hver delkonkurrence er der 2.000 kr på spil, mens der i den samlede konkurrence bl.a. er en VIP-tur til en Real Madrid kamp på Bernabeu på højkant til den dygtigste tipper over de seks enkelt-runder! Og deltagelse er naturligvis helt og aldeles gratis!

Konkurrence konceptet

Bwin * er en af markedets førende når det kommer til et stort udvalg af spil. Her er Champions League bestemt ikke en undtagelse, hvor Bwin * tilbyder en lang række specialspil. Dit mål i konkurrencen er at tippe korrekt på netop disse specialspil.
For hver af de to TV-kampe (vist tirsdag og onsdag på 3+) udvælger vi fem spil, hvor du skal tippe udfaldene. I denne omgang gælder det Manchester United-Roma og Lazio-Real Madrid.

Klik dig ind på anden del af konkurrencen og kæmå med om præmierne. Husk at afgive dine tip inden kampstart for første kamp, som er tirsdag 20.45:

http://www.betxpert.com/competitions/cl2007