Denne onsdag er det tid til årets ubetinget største kamp i europæisk klubfodbold; Champions League finalen mellem Barcelona og Arsenal, og hvorfor ikke deltage i vores CL-finale konkurrence og få lidt gratis spænding til kampen, og chancen for at få del i præmierne på over 10.000 kr.?!

I samarbejde med Betway runder vi årets Champions League turnering af med en konkurrence, hvor der er fuldt fokus på finale-kampen. 10 spil skal gættes, og de bedste til at ramme de bedste odds, belønnes med flotte præmier - der tilmed bliver doblet op hvis man har lagt et spil på blot 50 kr. på 1X2 på finalen hos Betway!

Og som om de præmier ikke er nok, så er der garanterede præmier til alle der er i stand til at gætte det korrekte ciffertip på kampen!

Konkurrencen er åben for alle Betway-kunder, og deltagelse foregår på http://www.betxpert.com/competitions/cl hvor konkurrence-regler også kan findes.

Er du en af dem der ikke endnu har en Betway konto, så har du altså nu en fantastisk god grund til at åbne én - og tilmed score nettets største velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr.!

Læs analysen af kampen

I finalens anledning har vi fremavlet et Frankensteins Monster af en analyse. Læs den: http://www.betxpert.com/ekspert/cl/#56503