BetXpert arrangerer CL Challenge 2015 i samarbejde med Bet365*. Der er hele 86.000 kr i præmiepuljen og anden runde er nu afviklet. Se de 15 vindere her.

I samarbejde med bookmakeren Bet365* arrangerer BetXpert en stor Champions League-konkurrence, CL Challenge 2015. Der er hele 86.000 kr i samlet præmiepulje fordelt på 6 runder - hele gruppespillet i årets Champions League. 

2. runde blev afviklet tidligere på ugen og især tirsdag var der store overraskelser, hvor den engelske nedtur også fortsatte. Olympiakos slog i London Arsenal med 3-2, mens Mourinho og Chelsea tabte til portugiserens tidligere klub, FC Porto - samtidig skuffede Roma ved at tabe til BATE. Onsdag reddede Manchester-klubberne en del af den engelske ære med sejre over tyske hold, mens At. Madrid til gengæld skuffede hjemme med et nederlag til Benfica.

114 deltagere formåede at lave overskud i 2. runde, men ingen var rigtig tæt på at komme op på siden af Fidus' overskud på hele 330 units. Fidus havde forudset nogle overraskende halvlegsstillinger i tirsdagens kampe mellem Barcelona og Leverkusen, BATE og Roma samt Arsenal og Olympiakos. Så selvom han ikke ramte sine 2 spil om onsdagen, var det alligevel nok til at løbe med sejren. 

Præmieoversigt CL Challenge 2015 - 2.runde

1. præmie: VIP-billetter til Manchester United - West Bromwich Albions + 5.000 kr: Fidus

2. præmie: SuperGavekort til gavekort.dk på 1.500 kr: soupnazi

3. præmie: SuperGavekort til gavekort.dk på 800 kr: McJohnal

4. præmie: SuperGavekort til gavekort.dk på 400 kr: Moneytrain

5. præmie: SuperGavekort til gavekort.dk på 300 kr: Krish

Derudover 6.-15. præmie: SuperGavekort til gavekort.dk på 200 kr: Schnegelsberg, Albani, Spreman, mrmusic, Top Notch, WoodmanWoody, XZIRI, kongenafdk, Holmberg1978 og dragon.

Stort tillykke til alle vinderne, der er blevet kontaktet af BetXpert. Næste runde afvikles 20-21. oktober, hvor der igen er fede præmier på højkant - bl.a. VIP-billetter til Liverpool - Swansea.