Seks hold er fundet; i dag afgøres det hvem der snupper de sidste to pladser i Champions League-kvartfinalerne.

I går sluttede Inter (på bekostning af Chelsea) og CSKA Moskva (slog Sevilla) sig overraskende til Arsenal, Manchester United, Lyon og Bayern München der kvalificerede sig i sidste uge.

I dag gælder det de sidste to 1/8-finaler, Barcelona-Stuttgart og Bordeaux-Olympiakos.


Stuttgart fik 1-1 på hjemmebane mod de forsvarende CL-mestre og havde faktisk fortjent bedre. Men nu gælder det den frygtede Camp Nou, og Messi (hattrick i weekenden) er klar til at trylle. Det ligner en svær kamp for Stuttgart, men måske kan tyskerne, med god organisation og hårdt løbebarbejde, stikke en kæp i det katalanske hjul. Chancen er øget efter at Barcas midtbanestyrmand Xavi har måttet melde afbud.

I Frankrig skal Bordeaux forsvare en 1-0-føring fra den første kamp i Grækenland. Det burde kunne lade sig gøre, men i et opgør mellem to formsvage mandskaber kan man ikke udelukke noget.

Læs analyserne af de to kampe på denne side.

BetXperts andre onsdagstips
Hold også øje med vores andre spilforslag i dag. Vi har tips fra tennis, badminton og brasiliansk fodbold. Se analyseoversigten på forsiden af www.betxpert.com eller her.

Europa League, torsdag
CLs lillebror Europa League er også nået til 1/8-finalerne. Returkampene spilles denne torsdag hvor blandt andre FCKs overmænd fra Marseille skal i kamp, mod portugisiske Benfica (franskmændene har hjemmebane efter at have klaret 1-1 i Lissabon):

Fulham 19:00 Juventus (første kamp: Juve-Fulham 3-1)
Werder 19:00 Valencia (første kamp: Valencia-Werder 1-1)
Marseille 19:00 Benfica (første kamp: Benfica-Marseille 1-1)
Standard 19:00 Panathinaikos (første kamp: Pana-Standard 1-3)
Liverpool 21:05 Lille (første kamp: Lille-Liverpool 1-0)
Sporting 21:05 Atlético (første kamp: Sporting-Atlético 0-0)
Anderlecht 21:05 Hamburg (første kamp: HSV-Anderlecht 3-1)
Wolfsburg 21:05 Rubin (første kamp: Rubin-Wolfsburg 1-1)