Begge BetXperts Champions League-tips gik hjem i går, Lyon-sejr over Bordeaux og over 2,5 mål i Bayern-United. I dag gælder det så de andre to CL-kvartfinaler - som vi selvfølgelig også har analyser af. 


I London, på Emirates Stadium, tager Arsenal imod de forsvarende CL-mestre fra Barcelona. To teknisk fremragende hold der ynder et lynhurtigt positionsspil - og som i øvrigt begge har en tårnhøj skandinavisk targetman i front. For Barcelona er det svenske Zlaran, hos Arsenal danske Nicklas Bendtner.

Mest fokus er der dog på en lille, argentinsk snurretop hos Barcelona. Lionel Messi er kun 22 år, men er nok at betragte som verdens bedste spiller lige pt. Således scorede han 11 mål i 5 kampe i februar og marts.

Spørgsmålet er om Arsenals defensiv - der sandsynligvis tæller gamle (og en smule tunge) Sol Campbell - kan holde Messis magi under kontrol. Men omvendt skal man ikke udelukke at Arsenals lette kavaleri - Arshavin, Nasri, Walcott - kan skabe ravage i Barcelonas forsvar. Hjemmeholdet må dog muligvis undvære midtbanestyrmand Fabregas.


Inter-CSKA
I Italien gælder det Inters hjemmekamp mod CSKA Moskva. Begge hold overraskede i 1/8-finalen ved at slå henholdsvis Chelsea og Sevilla ud, men nu har Inter overladt underhunderollen til russerne. Hjemmeholdet er stor favorit i Milano i aften.

Men måske kan de fysisk stærke russere med en kompakt defensiv og farlige kontraer alligevel drille et defensivt svækket Inter-mandskab?


Kvartfinalernes returkampe spilles i næste uge.

Henin-Wozniacki og andre onsdagsanalyser
Hold også øje med vores andre analyser i dag. I skrivende stund er foreligger der et tip til en svensk fodboldkamp, ved John Hansen, og så har tennisekspert Lars Baes skrevet om Caroline Wozniackis forestående kamp mod Justine Henin i Miami.

Se analyseoversigten på forsiden af http://www.betxpert.com/ eller her.

Og husk at Europa League-kvartfinalerne går i gang i morgen, torsdag - dem stræber vi også efter at dække.