Sponsoreret indhold fra NordicBet

Christian Eriksen kan i morgen spille sin landskamp nr. 50 i en alder af blot 22 år. Holder han niveauet karrieren igennem, vil han ifølge NordicBet kunne slå Peter Schmeichels imponerende rekord på 129 kampe i rødt og hvidt.

Trods sin unge alder er Christian Eriksen allerede et etableret navn på det danske fodboldlandshold. Han har kun misset tre landskampe siden sin debut i 2010 og ser ud til også i fremtiden at blive et offensivt omdrejningspunkt på nationalmandskabet. Den kreative midtbanestrateg er stort set aldrig skadet, og ifølge NordicBet bør han kunne spille mindst 10 år mere, hvis han fortsætter i samme spor. Det vil bringe ham helt op i toppen af listen over spillere med flest kampe i rødt og
hvidt. Formår han at slå Peter Schmeichels rekord på 129 optrædener på landsholdet, er der blot odds 1,50 at hente hos NordicBet.

"Christian Eriksen har allerede som 22-årig haft en flot karriere med flere sæsoner som bedste spiller i Ajax, kåring som bedste spiller i Tottenham i sidste sæson og nu et fortjent jubilæum på landsholdet. Med 9-12 landskampe hvert eneste år, så skal udviklingskurven brække helt enormt, eller mange skader skal komme på tværs, hvis ikke Eriksen uden problemer overtager den imponerende landskampsrekord, som Peter Schmeichel i øjeblikket er indehaver af," siger NordicBets oddssætter
Tonni Munk Jensen, der samtidig bemærker, at Danmark med den nuværende talentmasse vil have større muligheder for at kvalificere sig til fremtidige slutrunder. Det er især blevet lettere at kvalificere sig til EM, hvor der nu er 24 hold med, hvorfor der vil være masser af landskampe i vente for Christian Eriksen.

Spiller Christian Eriksen mindst 130 landskampe for Danmark?
Ja 1,50
Nej 2,40

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds
- Fodbold - Danmark - Specialspil