Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Chelsea buldrer derudaf i Premier League. Holdets imponerende sejrsstime er oppe på 12 i træk, og de nærmer sig dermed Arsenals rekord på 14. Den slår de dog ikke, tror Danske Spil*.

Chelsea ser ustoppelige ud i øjeblikket i Premier League. Klubben har hentet 12 sejre i træk og har dermed kurs mod Arsenals rekord på 14 ligasejre i træk.

I de næste to kampe venter en hjemmekamp og en udekamp mod henholdsvis Stoke og Tottenham, og sidstnævnte kamp gør rekorden svær at slå, vurderer Danske Spil*.

- Vi tror, de kommer op på 13 sejre i træk i hjemmekampen mod Stoke. Vi er dog lidt mere skeptiske på Chelseas vegne i forhold til Tottenham-kampen, som bliver meget tæt, siger oddssætter hos Danske Spil* Jan Trier.

- Chelsea er som udgangspunkt favoritter mod Spurs, men kun marginalt. Tottenham har vist sig svære at slå, og især på hjemmebane har de været stærke med syv sejre ud af ni mulige og kun fem indkasserede mål. Så det bliver svært for Chelsea, siger Jan Trier.

Arsenals Premier League-rekord blev sat over to sæsoner i 01/02 og 02/03. Danske Spil* giver odds 1,37 på, at Chelsea lander på maksimalt 13 sejre i træk, mens oddset på over 13,5 sejre – og dermed minimum en tangering af Arsenals rekord – er til odds 2,80.

Danske Spil* giver i øvrigt odds 25,00 til spillere, der tror, at Chelsea går gennem resten af Premier League-sæsonen uden nederlag. The Blues' seneste form har desuden kun gjort dem til endnu større favoritter til at vinde titlen. Her giver de odds 1,67, mens andenfavoritten er Manchester City til odds 5,50.

Se alle Danske Spils Premier League-specials lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/england/premier-league?intcmp=oddset_venstre_menu_premierleague