Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Næppe har konfettien lagt sig over Stamford Bridge og de sidste jubelbrøl lydt fra Chelseas mange blåklædte fans i Londons gader, før det er på tide at kigge frem mod favoritterne til næste sæsons titel i Premier League.

Jose Mourinho vandt i weekenden i suveræn stil sit tredje engelske mesterskab med Chelsea, hvor Arsenal og Manchester City sæsonen igennem har været de tætteste konkurrenter. Det er lagt op til endnu en tæt kamp om titlen i næste sæson mellem de seks største engelske klubber, men ”The Special One” ligner på forhånd favoritten til at gentage Premier League-triumfen i den kommende sæson med hjerteklubben Chelsea.

- Vi mener, at Mourinho og Chelsea skal være favoritter til at genvinde Premier League-titlen i sæsonen 2015/2016. Mourinho er eminent til at få det bedste ud af Chelsea-spillerne, og rygterne om Gareth Bales mulige skifte til London-klubben gør, at Chelsea bliver den klub, som de resterende tophold skal jage, siger oddssætter Peter Emmike fra Danske Spil*.

- Vi vurderer, at Manchester United bliver Chelseas nærmeste konkurrent til titlen. Louis van Gaal har nu haft en sæson til at vænne sig til klubben og Premier League, og havde United ikke haft den miserable start på denne sæson, kunne ”De Røde Djævle” have været en seriøs udfordrer til titlen, fortæller Peter Emmike.

Chelsea har lagt sig i førertrøjen og giver odds 2.40 for at gentage Premier League-triumfen, mens Manchester klubberne United og City følger trop i henholdsvis i odds 4.50 og 5.00. Christian Eriksen og hans Tottenham-holdkammerater 50-dobler din indsats på Oddset, hvis ”Spurs” kan vinde sin første Premier League-titel.

Vinder af Premier League 2015/2016:

Chelsea                             odds 2.40

Manchester United              odds 4.50

Manchester City                  odds 5.00

Arsenal                              odds 6.00

Liverpool                            odds 14.00

Tottenham                          odds 50.00

Southampton                      odds 150.00

Everton                              odds 200.00