… det mener i hvert fald det skandinaviske spilleselskab Bet24.com, der knapt nåede at få set lodtrækningen færdig, før de var klar med odds på en kommende Champions League-vinder… og det altså med den engelske klub som favorit til at vinde Mesterligaen!

- Chelsea virker på papiret endnu stærkere end sidste sæson, og har desuden hentet vigtig erfaring fra sidste års turnering, hvor den engelske storklub lidt uheldigt røg ud mod de senere vindere fra Liverpool, begrunder Odds manager Thomas Petersen, der desuden hæfter sig ved det faktum, at klubben nu efter 50 års ventetid har vundet Premiership og i den kommende sæson utvivlsomt vil fokusere endnu mere på Champions League.

Odds 6,00 giver Chelsea, tæt forfulgt af Barcelona til odds 7,00, og Milan til odds 9,00. De regerende mestre fra Liverpool giver i øvrigt pengene igen 25 gange, mens man kan få odds 500, hvis man tror på at Brøndby går hele vejen og nupper titlen. Se alle odds her.

De danske mestre fra Brøndby, der jo endnu ikke er helt klar til 3. kval runde, vil ifølge oddssætterne på Bet24.com ikke være med, når der foretages lodtrækning til puljespillet.

Michael Laudrups tropper skal, når de lige har sikret sig billet altså, op imod Laudrups tidligere klub Ajax i den afgørende kamp om en plads i gruppespillet – en plads de får meget svært ved at sikre sig.

Således giver Bet24.com odds 2,50 på at BIF kvalificerer sig til det forjættede gruppespil, mens man kan få 1,45 gange pengene igen, hvis man ikke tror på at Brøndby klarer sig videre til gruppespillet.