Slut med stedmoderlig behandling af BetXperts chat: Nu lukkes den ind i det gode selskab.

Hidtil har vores chat fungeret i et særskilt vindue, uden for den egentlige BetXpert-side. Men fra nu af er chatten en integreret del af forum-sektionen.

Uanset hvilken forumside man befinder sig på (fx hér: http://www.betxpert.com/forum/default.asp?ForumID=1 ), kan man nu se chatten til venstre på siden. Man kan altså se, OM der sker noget, og HVAD der sker.

Hvis man vil fokusere på chatten, kan man gå til denne side: http://www.betxpert.com/chat/

Reformen gør chatten nemmere at bruge - og mere vedkommende. Og det skulle så meget gerne medføre mere chat-aktivitet. Og dermed en aflastning af forum, der ind i mellem tynges af chat-agtige indlæg (herunder livescore-indlæg...).

Vinter-chat

Hold øje med chatten i den kommende tid. Vi satser på at markere chat-reformen ved at lade vores vintersports-eksperter deltage i chats - fx i forbindelse med VM i alpint skiløb og skiskydning. Under tirsdagens individuelle 20 km skiskydning for mænd, vil Nicolai Kristensen sidde klar ved tasterne til en debat om skiskydning. Løbet skydes igang 14.15, så kig forbi og deltag i chatten under hele konkurrencen.

Log ind - og husk reglerne

Bemærk at man skal være registreret her hos BetXpert (http://www.betxpert.com/user/default.asp ) og være logget ind for at kunne benytte chatten.

Vi skal desuden minde om, at retningslinjerne for god forum-adfærd også gælder for chatten. Tag hensyn til andre - og hold en sober, konstruktiv tone. Uacceptabel adfærd KAN føre til udelukkelse.

Værsgo at dyppe tæerne i den nye chat!