Der er 2 runder tilbage i gruppespillet i Champions League. Her gives et overblik over, hvordan de forskellige hold kan gå videre.

Denne artikel kigger på grupperne A til D, som spilles onsdag.

Gruppe A:

Hold

KampeMålscorePointVinder gruppenGår videre fra gruppen
Atl. Madrid 4 10-3 9

1,40

Unibet

1,06

Bet365

Olympiakos 4 6-7 6

4,33

Ladbrokes
1,29
Bet365
Juventus 4 5-4 6

10,00

Betsafe
3,20
Betsafe
Malmø 4 2-9 3

251,00

Bet365

65,00
Betsafe
Det resterende kampprogram:

Atl. Madrid – Olympiakos

Malmø – Juventus

Juventus – Atl. Madrid

Olympiakos – Malmø

Gruppe A er stadig helt åben, og alle hold har mulighed for at gå videre, og alle hold har i teorien også mulighed for at vinde gruppen. Atl. Madrid er med sikkerhed videre med en sejr i én af de to sidste kampe, mens man ligeledes er videre med uafgjort mod Juventus. Spiller man kun uafgjort mod Olympiakos, vil Atl. Madrid være ude ved nederlag til Juventus samtidig med, at Olympiakos og Juventus begge vinder deres øvrige kampe. Hvis Atl. Madrid taber til Olympiakos samt med min. 2 mål til Juventus, så er de ude uanset hvad, mens Juventus ikke må få point mod Malmø, hvis Atl. Madrid taber med 1 mål til Juventus.

Olympiakos skal som minimum bruge 1 point for at gå videre og er sikre på at gå videre ved 4 point. Dette point skal så komme mod Malmø, hvor de så er videre, hvis Malmø og Juventus spiller uafgjort, samtidig med at Malmø taber til Atl. Madrid. Får Olympiakos 2 point i de sidste kampe, så må Juventus ikke vinde en af deres resterende kampe. Ved 3 point som kommer mod Malmø, så vil Olympiakos være videre såfremt Juventus maksimalt får 3 point i deres kampe. Ved 3 point som kommer mod Atl. Madrid, så må Malmø ikke vinde over Juventus, medmindre Juventus samtidig slår Atl. Madrid, og Olympiakos får én blandt de 2 bedste målscorer i gruppen (da alle hold i så fald vil have 9 point). Hvis Juventus får 4 point i deres to kampe med sejr over Atl. Madrid, så skal Olympiakos vinde med 2 mål over Atl. Madrid for at kunne gå videre (medmindre den ender 4-3, 5-4 osv.). Ved øvrige scenarier er Olympiakos ude med kun 3 point.

Juventus kan selv afgøre deres videre forløb, men det vil i så fald kræve 2 sejre i de sidste 2 kampe. Til gengæld skal de som minimum bruge 1 point for at kunne gå videre, men i så fald skal dette point komme mod Malmø. Hvis de skal gå videre på baggrund af dette point, så skal både Atl. Madrid og Malmø til gengæld slå Olympiakos. Får Juventus 3 point, som kommer mod Malmø, så er de videre såfremt Olympiakos maksimalt får 2 point i deres kampe. Får Juventus til gengæld 3 point, som kommer mod Atl. Madrid, så skal sejren være på min. 2 mål, hvis Olympiakos får mere end 3 point i deres 2 sidste kampe. Får Olympiakos til gengæld under 3 point, så må Juventus ikke tabe med 2 til Malmø medmindre de taber 3-1, 4-2, 5-3 osv. Også her er der scenariet, hvor alle 4 hold ender på 9 point, og her er Juventus pt. godt med mht. målscoreren.

Hvis Malmø skal kunne gå videre, så skal de som minimum hente 4 point i de sidste 2 kampe. Hvis de får 4 point ved at slå Olympiakos, så skal Olympiakos spille uafgjort med Atl. Madrid og spanierne skal slå Juventus for at Malmø går videre. Får de til gengæld 4 point ved at slå Juventus, så er de videre, hvis Atl. Madrid vinder over Olympiakos og ikke taber til Juventus. Hvis Malmø får 6 point, så er de videre såfremt Atl. Madrid får point mod Juventus. I teorien kan de også gå videre selvom Juventus slår Atl. Madrid, men i så fald skal Olympiakos også slå Atl. Madrid, og Malmø skal så få én af de to bedste målscorer i gruppen.

Gruppe B:

Hold

KampeMålscorePointVinder gruppenGår videre fra gruppen
Real Madrid 4 11-2 12

N/A

N/A
Basel 4 6-6 6

N/A

1,91

Bet365

Liverpool 4 2-6 3 N/A

1,91

Bet365

Ludogorets 4 3-8 3 N/A

26,00

Bet365

Det resterende kampprogram:

Basel – Real Madrid

Ludogorets – Liverpool

Real Madrid – Ludogorets

Liverpool – Basel

I gruppe B er Real Madrid allerede videre, mens alle øvrige kan nå videre avancement. Real Madrid har med meget stor sandsynlighed også vundet gruppen. Hvis Basel skal videre fra gruppen, så kan de nøjes med at få point mod Real Madrid. Sker det ikke, vil de ligeledes være videre med 1 point mod Liverpool, såfremt Lugogorets ikke vinder i Madrid. Taber Basel begge de sidste kampe, så skal Ludogorets slå Liverpool og tabe til Real Madrid, hvormed Basel vil være bedst indbyrdes blandt de 3 hold med 6 point.

For Liverpools vedkommende gælder, at de som minimum skal vinde over Basel. Gør man det, så skal man samtidig få flere point end Basel i den kommende runde. Ludogorets har en meget spinkel chance for at gå videre, da de i så fald som minimum skal slå Liverpool samtidig med, at de får flere point end Basel i den sidste runde.

Gruppe C:

Hold

KampeMålscorePointVinder gruppenGår videre fra gruppen
Leverkusen 4 7-3 9

1,17

Sportingbet

1,30

Tipico
Monaco 4 1-1 5

12,40

Betfair
2,60
Bet365
Zenit 4 3-4 4

21,00

Ladbrokes
2,70
Bet365
Benfica 4 2-5 4

26,00

Ladbrokes
41,00
Bet365

Det resterende kampprogram:

Leverkusen – Monaco

Zenit Petersburg – Benfica

Benfica – Leverkusen

Monaco – Zenit Petersburg

I gruppe C kan alle hold stadig nå at gå videre, ligesom alle kan nå at vinde gruppen, selvom Leverkusen ligner den sandsynlige vinder. Hvis Leverkusen skal sikre sig videre avancement, så kan de nøjes med 1 point i de 2 sidste kampe. Taber de begge kampe, så er de ude såfremt Benfica slår Zenit og Monaco får point mod Zenit.

Monaco skal bruge minimum 2 point for at gå videre fra gruppen. Det kræver dog, at Benfica ikke taber til Zenit, mens Benfica maksimalt får 3 point i deres sidste kampe. Får de deres 3 point mod Leverkusen så skal Benfica slå Zenit, mens de ikke må vinde over Leverkusen. Kommer de 3 point mod Zenit, så må Benfica ikke vinde begge deres kampe. Får de 4 point via en sejr over Leverkusen, så er de videre uanset hvad, mens 4 point via en sejr over Zenit betyder, at Benfica ikke må vinde begge deres kampe. Med 6 point er Monaco sikre på at gå videre.

Zenit skal som minimum bruge 2 point for at kunne gå videre, men får de det, så skal Leverkusen samtidig slå Monaco og ikke tabe til Benfica. Hvis Zenit skal gå videre med 3 point, så skal sejren komme over Monaco, men det kræver ligeledes at man ikke taber med mere end 2 mål til Benfica og at Benfica ikke får point mod Leverkusen, mens Monaco ikke må slå Leverkusen. Hvis Zenit får 4 point med en sejr over Benfica, så må Monaco ikke slå Leverkusen, og vinder Zenit over Monaco uden at tabe til Benfica, så er de med sikkerhed videre.

Hvis Benfica skal gå videre, så kræver det minimum 3 point, men også her ser det svært ud. Det kræver at sejren kommer mod Zenit, mens Zenit og Monaco skal spille uafgjort og Monaco ikke må slå Leverkusen eller at Benfica vinder med min. 2 mål mod Zenit, hvor de så kan tåle, at Zenit slår Monaco i sidste runde. Hvis Benfica skulle vinde begge deres kampe, så er de sikre på at gå videre.

Gruppe D:

Hold

KampeMålscorePointVinder gruppenGår videre fra gruppen
Dortmund 4 13-1 12

1,03

Bet365

N/A
Arsenal 4 9-7 7

28,00

NordicBet

1,02

Unibet

Anderlecht 4 5-9 2 N/A

41,00

Bet365

Galatasaray 4 3-13 1 N/A

101,00

Bet365

Det resterende kampprogram:

Anderlecht – Galatasaray

Arsenal – Dortmund

Galatasaray – Arsenal

Dortmund – Anderlecht

Dortmund er allerede videre fra denne gruppe, men ellers kan alle de tre øvrige hold I teorien gå videre. Hvis Arsenal skal gå videre, så kan de nøjes med min. 2 point i de sidste kampe. Får de kun 1 point, så må Anderlecht ikke vinder deres 2 kampe, og hvis Arsenal taber begge kampe, så må Anderlecht stadig ikke vinde begge kampe, men Galatasaray må heller ikke vinde begge deres kampe, såfremt de slår Arsenal med 4 mål eller vinder 3-0.