Denne uge byder på Champions League-fodbold, og det betyder - ud over analyser og tip - at der endnu en gang er en EuroXpert-konkurrence klar, med fokus på de 8 ottendedelsfinale-kampe tirsdag-onsdag, hvor der er 3.000 kr. på højkant fra præmie-sponsoren Scandic Bookmakers.

Husk at afgive dine tips inden kick-off tirsdag aften kl. 20:45 - så er du med i kampen om de 3.000 kr.! Og deltagelse er naturligvis helt gratis!

Held og lykke!

Analyser af CL-kampene kan ses på disse sider:
http://www.betxpert.com/ekspert/andre/
http://www.betxpert.com/ekspert/cl/

Om EuroXpert konkurrencerne
I samarbejde med Scandic Bookmakers fortsætter vi successen fra gruppespillet og sætter til 1/8-finalerne i Champions League 2 x 3.000 kr. på spil på to utraditionelle "tipskuponer", hvor det gælder om at være dristig og dygtig! Deltagelse er naturligvis helt gratis! De to kuponer spænder over 1/8-finalerne i Champions League 2007, krydret med kampe fra UEFA Cup. De to kuponer er selvstændige, dvs. der kåres vindere for hver kupon. Man behøver således ikke deltage hver gang for at have chance for at vinde!

For hver af konkurrencerne gælder det om at gætte et rigtigt udfald for hver af de kampe der afvikles. Der er dog ikke tale om helt traditionelle "tips-kuponer" - i stedet gælder det om at gætte mellem 3 forskellige udsagn for hver af kampene. F.eks. om der scores på hovedstød i Real Madrid-Bayern München, eller om en sydamerikaner scorer kampens første mål i onsdagens opgør mellem Barcelona og Liverpool.

Når man sætter sit tip gælder det både om at ramme rigtigt - og om at være dristig, for hver kamp indeholder udsagn der - i tilfælde af at det er rigtigt - kan give 1, 2 eller 3 points.

Læs mere om konkurrencen og afgiv dine tip: http://www.betxpert.com/competitions/cl