Tirsdag og onsdag spilles 4. runde af CL-gruppespillet - og 4. runde af vores store Bet24 CL-konkurrence (nye deltagere kan kæmpe med om rundepræmier)...

Tirsdag aften tager Arsenal imod Marseille i topkampen i Gruppe F. Englænderne har syv point og franskmændene seks, og selvom første kamp endte med en spinkel Arsenal-sejr (på en sen Ramsey-scoring) finder Jens Bøye gode muligheder i at dette opgør slutter med over 2,5 mål. Begge hold har nemlig fået gang i målscoringen og for hjemmeholdet forpligter det at spille på Emirates.

Læs analysen her: http://betxpert.com/ekspert/tips/arsenal-marseille-over-2-5

I Gruppe E er Valencia tvunget til sejr når man tager imod Bayer Leverkusen. Den omvendte kamp endte 2-1 til tyskerne og gæsterne kan se sig fint tilfredse med en afventende tilgang og det ene point, da man så selv kan afgøre sin videre CL-skæbne mod Genk. Valencia har ikke været helt så overbevisende som vanligt og vi anbefaler et spil på asian +1 på de tyske gæster.

Læs analysen her: http://betxpert.com/ekspert/tips/valencia-bayer-leverkusen-1-2

Benyt Match Center og forumtråde

De kampe der ikke får en analyse kan som vanligt diskuteres i forum og her danner vores Match Center et godt overblik over hvilke kampe der snakkes om, hvilke der er ekspert- og brugertips ude på samt en komplet oversigt over nyheder, odds og statistikker for de enkelte hold.

Match Center for tirsdag kan besøges her: http://betxpert.com/matchcenter/fodbold/2011-11-01

Bet24 CL Challenge: Præmier for 34.000 kr.

Husk at deltage i vores (gratis) CL-konkurrence i samarbejde med Bet24. Fjerde runde starter i aften. Er du ikke tilmeldt endnu, kan du desværre ikke nå at falde ind under "aktiv deltager"-kriteriet, og du kan derfor ikke vinde præmier i den samlede konkurrence, men nye deltagere kæmper med om runde-præmierne - så deltag endelig!

I hver af de 6 spillerunder, er der følgende præmier til rundens bedste:

Nr 1: 1.500 kr indsat på spillekonto hos Bet24

Nr 2: 750 kr indsat på spillekonto hos Bet24

Nr 3: 250 kr indsat på spillekonto hos Bet24

Når gruppespillet slutter, uddeles følgende præmier til de bedste i den samlede stilling:

Nr 1: Rejsegavekort på 10.000 kr

Nr 2: Rejsegavekort på 5.000 kr

Nr 3: Rejsegavekort på 2.500 kr

Nr 4: 1.000 kr. indsat på spillekonto hos Bet24

Nr 5: 500 kr. indsat på spillekonto hos Bet24

Læs alt om konkurrencen og deltag her: http://betxpert.com/artikel/bet24-cl-challenge-praemier-for-over-30-000-kr