Anden omgang Champions League-kvartfinaler løber af stablen onsdag aften: Malaga-Dortmund og Real Madrid-Galatasaray…

Efter et par store brag tirsdag aften venter der nogle - på papiret - lidt mindre dueller i onsdagens kvartfinaler. Men selv om tre af fire navne ikke oser af CL-erfaring er der masser af spænding i vente - og måske en enkelt overraskelse eller to.

CL-giganterne mod upåagtede tyrkere

Kongeklubben Real Madrid er en europæisk mastodont med hele 9 Champions League-titler (flest af alle). Siden 2002 er det dog ikke blevet til en eneste og da mesterskabsløbet allerede er kørt i Primera Division skal Mourinho skaffe CL-succes til Madrid for at levere en god sæson.

Galatasaray har haft en relativ nem vej til kvartfinalen, men imponerede senest i udekampe mod Schalke, hvor man sad i saksen efter 1-1 i Istanbul, men endte med at vinde 3-1. Med Drogba, Sneijder og ikke mindst Burak Yilmaz er der masser af firepower i den tyrkiske offensiv.

Real Madrid skal naturligvis være store favoritter, men madrilenerne har for vane at lukke mål ind og Galatasaray kommer til kampen uden skyggen af et forventningspres.

Læs Burak Celiks analyse af kampen:

20:45 Real Madrid-Galatasaray (Asian: Gal +2,5 & +3) 2 1,60

Og gå til Match Center for overblik over kampens odds, statistik, nyheder, debat og tips: http://www.betxpert.com/matchcenter/kampe/real-madrid-galatasaray-2013-04-03

Tysk damplokomotiv mod spansk nybegynder

Det er første gang Malaga deltager i Champions League, men det har ikke forhindret den nyrige klub i at klare det hele vejen til kvartfinalerne, hvor især en stærk hjemmebane har været udslagsgivende.

De dobbelte mestre fra Dortmund har været et af sæsonens mest imponerende mandskaber i turneringen, hvor Real Madrid, Manchester City, Ajax og Shakhtar Donetsk alle er blevet sat til vægs. Det har dog hovedsageligt været på eget græs pragresultaterne er kommet.

Kampen ligner den tætteste af de fire kvartfinaler, men hvem vinder? Vi har en analyse på trapperne - i mellemtiden benyt dig af vores Match Center for for overblik over kampens odds, statistik, nyheder og debat: http://www.betxpert.com/matchcenter/kampe/malaga-borussia-dortmund-2013-04-03