Danskerne er i fokus i aftenens to returkampe i Champions League-ottendedelsfinalerne. Fiorentina med Per Krøldrup på holdet tager imod Bayern München i Firenze, og Arsenal med Nicklas Bendtner i front møder FC Porto på Emirates Stadium i London. 


I München for tre uger siden spillede Fiorentina godt og havde fortjent bedre end at tabe 1-2. Nu gælder det hjemmekampen på eget renaissance-græs, og italienerne er bestemt ikke uden chancer mod det stjernebesatte tyske mandskab.

Per Krøldrup var en markant figur i opgøret i Tyskland. Han begik straffespark, men scorede også og gjorde det generelt fint. Og man må formode at han også er at finde på banen i aften, ved siden af Natali i midterforsvaret, foran rutinerede Frey i målet. De to backs der får fornøjelsen af Ribéry og Robben, bliver (ifølge gazzatta.it) sandsynligvis De Silvestri og Felipe.

Torben N. Sørensen har skrevet en analyse af og et tip til opgøret i Firenze. Find analysen her.

I London skal Arsenal også forsøge at indhente et forspring; Porto vandt nemlig 2-1 i Portugal. Der skal med andre ord scores, og det lægger et pres på skuldrene af blandt andre Nicklas Bendtner - især efter at han formåede at brænde diverse kæmpechancer i weekendens kamp mod Brian Jensen og Burnley.

Kan Bendtner og de andre Arsenal-knøse - uden Fabregas, Gallas og van Persie - stå for presset?  Læs vores analyse af kampen .

BetXperts andre tirsdagstips
Hold også øje med vores andre spilforslag i dag. Vi har tips fra dansk ishockey samt fra engelsk og skotsk fodbold. Se analyseoversigten på forsiden af www.betxpert.com eller her.

CL-returkampe
Tirsdag
20:45 Fiorentina-Bayern Munich 
20:45 Arsenal-FC Porto 

Onsdag
20:45 Real Madrid - Lyon 
20:45 Manchester United - AC Milan 

Tirsdag 16. marts
20:45 Chelsea - Inter
20:45 Sevilla - CSKA

Onsdag 17. marts
20:45 Barcelona - Stuttgart
20:45 Bordeaux - Olympiakos

Europa League, torsdag
CLs lillebror Europa League er også nået til 1/8-finalerne - omend kun til indledende opgør. De spilles denne torsdag hvor blandt andre FCKs overmænd fra Marseille skal i kamp mod portugisiske Benfica:

19:00 Hamburger SV-Anderlecht 
19:00 Rubin Kazan-Wolfsburg 
19:00 Atletico Madrid-Sporting CP 
19:00 Lille-Liverpool 
21:05 Benfica-Marseille 
21:05 Panathinaikos-Standard Liege 
21:05 Juventus-Fulham 
21:05 Valencia-Werder Bremen