Under Champions League-gruppespillet byder BetXpert på CL Challenge 2015 - en gratis tips-konkurrence med præmier for 86.000 kr, sponseret af Bet365*.

Vi skal endnu til en ny runde i Europas fineste klubturnering Champions League. Vi fejrer hver runde med en stor gratis tips-konkurrence her på BetXpert; CL Challenge 2015.

I samarbejde med præmiesponsor Bet365* stiller vi præmier på højkant for i alt 86.000 kr., som uddeles gennem de seks spillerunder i Champions League-gruppespillet frem til sidste runde i december.

Odds = points

Konkurrencen går ud på at tippe på kampe fra Champions League 2015/16. Du får points svarende til de odds du rammer.

Over 20 muligheder pr. kamp

På hver enkelt kamp kan du som deltager tippe på over 20 forskellige markeder - alle med up-to-date odds fra Bet365*. Om du foretrækker 1X2, asian handicap, over/under eller noget helt andet, så er der noget for enhver smag - og spillestil.

Premier League og La Liga på VIP-klasse

I forhold til tidligere udgaver af konkurrencen, er der i år ingen Leaderboard-konkurrence. Det betyder, at vi har fordelt den samlede præmiesum ud over hver af de seks konkurrence-runder.

Hovedpræmien i hver runde er 2 VIP-billetter til Premier League eller La Liga + 5.000 kr. i hånden, som kan bruges på fly og hotel. Gennem konkurrencen kommer vi på besøg hos både Barcelona, Manchester United, Liverpool, Chelsea og Arsenal, inden vi runder af med et kæmpe Madrid-derby mellem Real og Atletico på Bernabeu. Altsammen naturligvis på VIP-klasse!

Herudover er der i hver runde et væld af følgepræmier i form af gavekort. Ingen præmier er behæftet med krav om, at du skal spille et vist beløb hos en bookmaker. Konkurrencen er helt igennem gratis. Det eneste, man som deltager skal sørge for, er, at deltage aktivt i de runder man leger med i for at kvalificere sig til præmierne. Læs mere herom i konkurrence-reglerne.

Afgiv dine tips til CL Challenge her