Under Champions League-gruppespillet byder BetXpert på CL Challenge 2016 - en gratis tips-konkurrence med præmier for 45.000 kr, sponsoreret af 888sport*. Se hvordan du deltager her.

I hver runde kan du helt gratis deltage i vores Champions League-konkurrence: CL Challenge 2016.

I år er det 888sport*, der sponsorerer turneringen, hvor du kan vinde præmier for 45.000 kroner. Præmierne sættes på højkant til hver af de seks spillerunder, hvor der i hver spillerunde er 7.500 kroner på spil.

Gå til konkurrencen her.

Sådan spiller du med

Konkurrenceformatet er således: Til hver enkelt runde får du 100 enheder, som du skal placere på rundens kampe. Der er både 1X2-marked såvel som over/under 2,5 mål. De 100 enheder placeres på de forskellige odds, og er udfaldet korrekt, får du point tilsvarende oddset.

Husk også at læse konkurrencens regler såvel som den omfattende konkurrence-FAQ, der gennemgår mange af de hyppigst stillede spørgsmål.

Bemærk blandt andet, at konkurrencen her kræver, at man har en konto hos 888sport*. Denne konto skal blot eksistere, dvs der er intet krav om indestående, nylig spille-aktivitet mv.

Der er intet leaderboard, som der ellers har været i andre lignende konkurrencer på BetXpert, hvorfor det gælder om at være skarp i hver enkelt runde. 

Afgiv dine tips til CL Challenge 2016 allerede nu.