Kan du høre det? Fodbold-Europa har rejst sig fra vinterdvalen og forsøder igen din tilværelse med tekniske lækkerier og bragende drama. UEFA Cuppen slog tonen an i sidste uge, og nu slutter Champions League sig til koret med en dyb bas.

I sidste midtuge gik UEFA Cuppen i gang, med bl.a. AaB og FCK i sekstendedelsfinalernes indledende kampe. Det gik fint for nordjyderne der sendte Deportivo hjem til Spanien med et 3-0-nederlag. Knapt så godt for københavnerne der i Parken måtte nøjes med 2-2 mod Robinho og co. fra Manchester City.

På torsdag gælder det returkampene. For de danske klubber, og for storhold som Milan der i første kamp spillede 1-1 i Bremen.

Men først Champions League

Men først skal vi nyde Champions League der afvikler ottendedelsfinalernes indledende kampe tirsdag og onsdag.

Tirsdag bl.a. det italiensk-engelske brag mellem Inter og de forsvarende CL-mestre fra Manchester United. Mourinho versus Ferguson. Zlatan versus Ronaldo... Onsdag bl.a. Chelsea mod Juventus. Anelka og co. mod Christian Poulsen og de andre fra Den Gamle Dame.

Disse kampe kan naturligvis følges i TV. Tjek vores guide.

Spilforslag

Her på BetXpert ledsager vi det fodboldeuropæiske overflødighedshorn med en række analyser og tips. Så følg endelig med på vores ekspertsider.

Nicolaj Stage har udlagt et tip til tirsdagens møde mellem Arsenal og Roma (ENDNU et anglo-italiensk opgør). Og Torben N. Sørensen har spilforslag til Atlético-Porto, Inter-United og Lyon-Barcelona. Samt et tip gående på vinderen af Champions League...

Se Nicolajs tip.

Se Torbens tip.

Kamp-program for Champions League


Tirsdag
Atlético - Porto
Lyon - Barcelona
Arsenal - Roma
Internazionale - Man. United

Onsdag
Real Madrid - Liverpool
Chelsea - Juventus
Villarreal - Panathinaikos
Sporting - Bayern

Returkampe 10./11. marts

Kamp-program for UEFA Cuppen
 
Torsdag
Valencia - Dynamo Kiev
Stuttgart - Zenit
St Etienne - Olympiakos
CSKA Moskva - Aston Villa
Milan - Werder Bremen
Metalist - Sampdoria
HSV - NEC
Wolfsburg - PSG
Galatasaray - Bordeaux
Deportivo - AaB
Standard - Braga
Udinese  - Lech
Tottenham - Shakhtar
Man. City - FCK
Twente - Marseille
Ajax - Fiorentina