Champions League-finale:  Champions League er nået til sit afgørende moment, når finalen venter lige om hjørnet, hvor fremadstormende Liverpool skal forsøge at stikke en kæp i Real Madrids rekordjagt. Vi har samlet odds-overblikket.

Champions League-finalen står for døren. Spanske Real Madrid, der har vundet de seneste to udgaver af finalen, har spillet sig i finalen igen. Denne gang venter Liverpool, der anført af superstjernen Mo Salah, har domineret deres vej til finalen.

Real Madrids vej til finalen har kostet PSG, Juventus og Bayern Münchens liv i turneringen, mens Liverpool har sendt Porto, Manchester City og Roma ud. Nu er begge hold klar til finalen på det olimpiske stadion i Kiev, der også afholdte EM-finalen i 2012, hvor Spanien uddelte bank til Italien.

Se vores Champions league optakt og læs eksperternes vurderinger

Men hvem vinder finalen? Bookmakerne peger i øjeblikket på Real Madrid, men skal man tro oddsene, så bliver det ingen let kamp for Zinedine Zidane og co. Lad os se nærmere på dem:

Odds på Champions League-finale

Real Madrid - Liverpool

Oddstabellen herover opdaterer jævnligt oddsene på årets Champions League-finale, ligesom der kan skiftes mellem de forskellige spiltyper - herunder målscorerspil og forskellige handicapspil.

I skrivende stund er favoritværdigheden hos Real Madrid, men oddsene indikerer også, at bookmakerne ikke føler sig helt overbeviste om, at de skal være storfavoritter. Og det forstår man vel egentligt godt. Mohammed Salah har været brandvarm og kan blive særdeles svær at stoppe. Ligeledes har Jürgen Klopp i den grad fået det optimale ud af sit Liverpool-hold, mens Zidanes Real-hold i perioder har vaklet i den hjemlige liga.

Her spilles champions league kampene - Se TV-guide

Men Cristiano Ronaldo er Cristiano Ronaldo, og sammen med fremadstormende profiler som Marco Aseniso, Isco og Lucas Vasquez kan han blive usædvanligt svær at stoppe. På det seneste har portugiseren været brandvarm, og han er kommet sig over skaden, der holdt ham ude i et par kampe i maj.

Så hvor er værdien? Byd endelig ind i forummet. Det kan skabe en værdifuld diskussion.