Fra tirsdag den 8. september 2009 kan man følge verdens bedste håndboldliga - den tyske Bundesliga i håndbold for mænd på CANAL9.

Første opgør er en regulær storkamp og står mellem de forsvarende mestre fra THW Kiel og sidste års nummer 4, Rhein-Neckar-Löven. Den tidligere landsholds –og Bundesligaspiller Klavs Bruun Jørgensen er CANAL9’s faste ekspertkommentator på kampene fra Bundesligaen.

CANAL9 er bredt anerkendt som den danske tv-kanal med de stærkeste fodboldrettigheder. Nu er det også officielt, at CANAL9 er stedet, hvor man finder de største håndboldkampe. CANAL9 har udover Champions League for både kvinder og mænd samt Super Cuppen med deltagelse af det danske herrelandshold, netop sikret sig rettighederne til verdens bedste liga for mænd – den tyske Bundesliga.

Redaktionschef Anders Bay glæder sig over, at CANAL9 i skarp konkurrence har sikret sig rettighederne til Bundesligaen:

”Den tyske Bundesliga i håndbold er verdens bedste, og vi har haft den rettighed på radaren længere. På CANAL9 skal vi kunne tilbyde store begivenheder med de største stjerner, og håndbold fra den tyske Bundesliga passer på det område perfekt ind i vores strategi.”

Den tyske Bundeliga er spækket med flere store internationale profiler. Blandt de mange store stjerner finder man blandt andet danske landsholdspillere som Michael Knudsen, Torsten Laen, Hans Lindberg, Anders Eggert, Lasse Boesen, Thomas Mogensen og Lars Christiansen.

De første tre Bundesliga-kampe på CANAL9:

TIRSDAG den 8. september: kl 20.15
THW Kiel - Rhein-Neckar Löwen

SØNDAG den 13. september 15.30
SC Magdeburg - SG Flensburg-Handewitt

FREDAG den 18. september kl 19.45
Rhein-Neckar Löwen - HSV Hamburg

Kilde: canal9.dk


Nyttige links

TV-guide håndbold:
http://www.betxpert.com/tv.asp?sport=handball  

Aktuelle TV-rettigheder:
http://www.betxpert.com/tv_news.asp?latest_id=2