Den danske Superliga nu hos Canal Digital

Så er der kræs til alle danske fodboldelskere, som nu får masser af live-kampe fra den danske Superliga, den engelske Premier League, den italienske Serie A og Spaniens La Liga direkte ind i stuerne med Canal Digital. Det sker, når Canal Digital til juli kan tilbyde alle vores abonnenter den splinternye danske sportskanal, Canal9, som ud over intens dækning af den danske Superliga også disker op med oceaner af live-fodbold fra de bedste europæiske ligaer – blandt andet den engelske Premier League.

For første gang nogensinde vil en dansk tv-kanal kunne vise live-kampe fra den danske Superliga, den engelske Premier League, den italienske Serie A og den spanske La Liga. Det betyder verdens bedste fodbold samlet på én og samme kanal – leveret direkte til dig af Canal Digital med eneret på parabol-markedet.

Det er CANAL+, der står bag Canal9, og så ved man bare, at der er klassesport i vente. Alle Canal Digitals kunder får desuden med Canal9 direkte adgang til absolutte topproduktioner fra så spændingsmættede hjørner af sportens verden som VM i atletik, Champions League i håndbold, den bedste hollandske fodboldrække og Championship i England.

Superligaen, Premier League, Serie A og La Liga er dog de helt store drivkræfter på den nye sportskanal over dem alle, og Canal Digitals kunder kan se frem til uge efter uge i selskab med FCK, Brøndby, AaB, OB og de andre danske Superligahold, Daniel Agger, Nicklas Bendtner, Martin Laursen, Thomas Sørensen og Peter Løvenkrands i aktion i Premier League og Christian Poulsen, Martin Jørgensen, Per Krøldrup og Simon Kjær på den italienske grønsvær.
Så bliver det ganske enkelt ikke bedre!

Mellem de sportslige guldkorn, du som Canal Digital kunde får adgang til, strør Canal9 om sig med nye kvalitetsfilm, serier, dokumentarer, poker og aktualitetsprogrammer fra sportens verden – alt sammen i karakteristisk CANAL+ kvalitet. "Dansk Superliga fodbold kombineret med CANAL+ velkendte styrke indenfor sport, film og serier er absolut en stærk nyskabelse på det danske tv-marked," siger en meget stolt og glad direktør for Canal Digital, Jens B. Arnesen.

Fodboldeksperterne er lige så begejstrede. Jacob Laursen, der er ekspertkommentator på CANAL+ med flere hundrede professionelle kampe i Premier League og Superligaen i bagagen, er slet ikke i tvivl om Canal9s store potentiale og gennemslagskraft: "Jeg glæder mig til at kunne følge både Superligaen og de bedste europæiske ligaer på én og samme kanal, det er helt genialt," siger den tidligere Silkeborg-, FCK-, Derby County- og landsholdsspiller.

Canal Digital har eksklusivrettighederne til CANAL 9 på parabol-tv, mens antenneforeninger vil kunne købe den nye tv-kanal for 23,95 kr. ekskl. moms, og Canal9 går i luften til juli.

kilde: canaldigital.dk