Bwin* har lanceret en stor tenniskampagne, hvor de har præmier for 500.000 Euro (svarende til 3,7 millioner kroner). Kampagnen indeholder blandt andet ugentlige leadersboards og ATP-rejser og kontantbonusser uden omsætningskrav som præmier. 

Der er spilles ugentligt tennisturneringer i hele verden på forskellige niveauer. Fra de store Grand Slams til de mindre Challenger-tours og de små ITF-turneringer med kun få tilskuere og lille dækning. 

Det franske grus i Paris lægger underlag til French Open lige nu og om cirka en måneds tid, er det tid til legendariske Wimbledon. Den sidste Grand Slam er US Open i slutningen af august/begyndelsen af september. 

Spiller du på tennis hos Bwin*, deltager du automatisk i deres nye kampagne: Tennis Challenge. Her optjener du point for dine tennisvæddemål til både et ugentligt leaderboard og et leaderboard, der løber helt til den 10. september. 

Hver uge og leaderboard følger ATP Tourens kalender. Et bwin* 2000-leaderboard svarer til en Grand Slam, mens et bwin* 1000-leaderboard svarer til en Masters 1000-turnering og så fremdeles. 

De ugentlige leaderboards giver point (gyldne points) til det generelle leaderboard, hvor præmierne er størst. Modellen for pointgivningen fra de forskellige leaderboards kan læses her under "Præmier". 

Bwin* Tennis Challenge: Vind ATP-rejser og store pængepræmier 

Et bwin* 2000-leaderboard har en førstepræmie på 20.000 Euro og en billetpakke til ATP Finals i London i november, mens et bwin* 250-leaderboard har en førstepræmie på 2.500 Euro. Vinderen af det samlede leaderboard vinder 40.000 Euro og en billetpakke til ATP Finals i London - billetpakken vinder de otte højest placerede. Den detaljerede præmieudbetaling kan læses på Bwins hjemmeside her. 

Sådan gør du: 

 • Kampagnen kræver ikke tilmelding. Så snart du har sat et kvalificerende væddemål, deltager du. 
 • Tennis Challenge udløber den 10. september 23:59. 
 • Kampagnen er åben for deltagere fra flere forskellige lande og er således ikke kun for danske kunder hos Bwin*.
 • Der er ingen mindsteindsats for at optjene point. 
 • Både singler og multispil tæller med, men der må kun være tenniskampe på kuponen. 
 • Både prematch og livebets tæller med. 
 • Både vindende og tabende kuponer tæller med til de forskellige leaderboards. 
 • Alle tennisturneringer tæller med i kampagnen, og ikke kun ATP-turneringer. 
 • Kontantbonusserne bliver udbetalt den efterfølgende mandag kl. 18. Husk at aktivere bonussen under "Min Bonus". Der er ingen omsætningskrav tilknyttet til præmierne.
 • Spil blaceret via mobil eller appen vil få en pointforøgelse på 50 procent. 
 • Point uddeles efter nedenstående model:

  Kvalificerende odds

  Leaderboard Point (per 1 Euro)

  Hjemmeside (Desktop)

  Mobil/App

  odds lavere end 1,70

  1 point

  1,5 point

  odds mellem 1,70-3,99

  2 point

  3 point

  odds mellem 4,00-7,99

  3 point

  4,5 point

  odds højere end 8,00

  4 point

  6 point

 • Et væddemål på 2 Euro (15 kroner) til odds 2,00 giver altså 4 point, hvis det er sat fra computeren, mens det giver 6 point, hvis det er sat fra mobilen/bwins app. 
 • Regler og vilkår gælder.

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakeren og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet