Sponsoreret indhold fra Bwin

bwin* Tennis Challenge er vores nye store tenniskampagne startede mandag d. 15/5 og løber indtil d. 10/9-2017. Men bare rolig – du er ikke for sent ude, der er ugentlige Leaderboards og masser af value at hente de næste 16 uger. bwin* gør denne sommer til en sommer med masser af bonusser – og konkurrence!

Helt præcist venter der en pengepulje på €500.000!

Sådan er du med i kampagnen:

1: SPIL PÅ TENNIS
Spil på tennis for at samle point til Leaderboardet. Jo højere oddset er, desto flere point får du. Du får + 50% bonuspoint for spil sat via mobilen.
Kampagnen kræver ikke tilmelding og du er automatisk med når du spiller på tennis.

2: VIND UGENTLIGE KONTANTBONUSSER OG GYLDNE POINT!
Hver uge er der kontantbonusser på spil på vores ugentlige Leaderboard! Når du satser samler du også Gyldne point til det generelle Leaderboard! Se mere om hvem der samle Gyldne Leaderboard point her: https://promo.bwin*.dk/da/promo/s/p/sports/we/tennis-2017# under: ”Præmier”. Bemærk at den første uge er en bwin* 1000 tunering, så her spilles om 10.000 EUR til vinderen og 1000 Gyldne Leaderboard point til det samlede Leaderboard for hele perioden.

3: KOM PÅ DET GENERELLE LEADERBOARD
Kom på det generelle Leaderboard og vind endnu større kontantbonusser, samt eksklusive billetter til ATP Finals! Første opdatering af dette kan findes mandag d. 22/2 under ”Samlet Leaderboard” her

Se meget mere om kampagnen her.