Sponsoreret indhold fra Bwin

Blandt de kommende VM kvalifikationskampe kunne ligge en guldgruppe og vente på dig - en guldgruppe til en værdi af hele €100.000, som du kan vinde helt gratis!

For at vinde præmien skal du gætte den korrekte halvleg, minut og sekund for det første mål i kampen mellem Tyskland og San Marino
For at placere dit gæt, skal du logge ind på din bwin* konto og gå til vores bwin* Predictor kampagne, som du kan finde ved at klikke her

Hvordan får jeg flere gæt?


For at få flere gæt skal du først benytte det første gæt, som er gratis, og som også fungerer som tilmelding til kampagnen. Dernæst vil man kunne optjene gæt for hver €10 (eller tilsvarende i anden valuta) der omsættes på sportsbook til et minimumsodds af 1.70, så spiller du for €100 vil du optjene 10 gæt.

Spil kan placeres på hvilken som helst sport, hvilket som helst marked og hvilken som helst dag, men du vil kun modtage dine gæt dagen efter dine spil er afgjort. Dine gæt vil automatisk akkumuleres and kan findes under kampagnesiden. Du kan maximum optjene 100 ekstra gæt per dag. 

Hvis du spiller fra mobilen
bwin* er opmærksomme på, at der pt. er et teknisk problem med at placerer gæt i deres predictor via appen. Hvis du spiller fra mobilen, skal du derfor gå til vores mobile-hjemmeside (via din mobile browser) og logge ind på din konto. Herefter vil du være i stand til at gå til kampagnen og placerer et gæt.


Der er ingen problemer med at placere gæt fra computeren. 

Bemærk, at alle gæt i Predictoren skal være registeret inden kampstart.