Lederskab, dynamik og teknologisk innovation er de værdier Real Madrid og bwin* har til fælles

Madrid, d. 11. juni 2007. Real Madrid Club de Fútbol og bwin*, verdens førende udbyder af online gaming entertainment, har underskrevet en aftale, som gør det østrigske selskab til klubbens hovedsponsor de næste tre sæsoner. bwin-logoet kommer på klubbens trøjer og træningstøj fra og med sæsonen 2007-08.

Aftalen, som i dag præsenteres på Santiago Bernabéu Stadium af Manfred Bodner, bwin* Co-CEO og Ramón Calderón, Real Madrids CF-præsident, udgør en milepæl i den internationale forbindelse imellem de to institutioner.

Som et led i denne strategiske alliance, har bwin* tænkt sig at bruge Real Madrid som international kommunikations platform og drage fordel af klubbens kampagne- og reklamemedier.

Hovedårsagen til samarbejdet mellem de to klubber er en fælles målsætning om vedligeholdelse og udvikling af sport, såvel som lederskab, dynamik og teknologisk innovation. De fælles værdier og forretningsstrategier gør det muligt for Real Madrid og bwin* at skabe et følelsesmæssigt sammenhold med millioner af fans verden over.

Manfred Bodner: “Vores firmas globale perspektiv og mærke-udvikling kræver ligesindede samarbejdspartnere. Med Real Madrid – en sand legende på dette område – har vi fundet sådan en partner. Vi ser frem til at samarbejde som et team og stræber efter at opnå begge parters ambitiøse mål.”

Ramón Calderón mener, “at denne alliance er endnu et skridt på vej mod målet om at samarbejde med førende internationale firmaer. bwin* er kendt verden over, takket være deres erfaring og involvering i sponsorering af sport. Andre egenskaber er kreativitet, dynamik og et ungt firma, som forsøger at knytte tætte bånd til sportsfans over hele verden”.