BetXpert har sat sig for at komme med en større gennemgang af Bundesligaen forud for genopstarten af sæsonen i weekenden. Vi starter ud med de hold, der lige nu er placeret i top-6 i tabellen. 

Bundesligaen starter efter alt at dømme op igen på lørdag efter over to måneders pause. I denne artikel sætter vi top-6-holdene under lup.

Bayern München

De forsvarende tyske mestre fra Bayern München ligger, hvor de plejer, fristes man til at sige. Der er spillet 25 runder i Bundesligaen indtil videre, og det vil sige, at der resterer ni spillerunder i sæsonen. Bayern står noteret for 55 point og fører med fire point ned til Dortmund. Robert Lewandowski har som vanligt bombet et hav af mål ind for Bayern München, og han er også suverænt klubbens topscorer med 25 mål, hvilket også gør ham til topscorer i Bundesligaen. Bayern starter ud med en udebanetur til Berlin, hvor oprykkerne fra Union byder velkommen. Bayern er naturligvis storfavoritter til at vinde den kamp, ligesom de også er storfavoritter til at genvinde mesterskabet. Hansi Flicks mandskab har været i karantæne-træningslejr siden weekenden. 

Skader og karantæner:
OPDATERET fredag den 15. maj:

På skadeslisten finder man Niklas Süle (forsvar), der har været skadet siden efteråret 2019. Herudover også Philippe Coutinho (offensiv midtbane) og Corentin Tolisso (offensiv midtbane). 

Topscorer: Robert Lewandowski (25 mål) 

Bliver FC Bayern München tyske mestre? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,22

Odds er senest tjekket mandag den 11. maj klokken 13.00.

Formodet startopstilling mod Union Berlin:

Neuer (c) - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Thiago - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski

Borussia Dortmund

Lucien Favres tropper har ikke været i kamp siden Champions League-kampen mod PSG den 11. marts, hvor de tabte 2-3 samlet. I Bundesligaen ligger Dortmund nummer to, og de har bestemt stadig chancen for at vinde mesterskabet. Fire point er der op til Bayern. Begge hold har tabt fire kampe i den bedste tyske række indtil videre. 

For Dortmunds vedkommende genopstartes sæsonen med Revierderby, hvor Schalke 04 gæster Signal Iduna Park. Stemningen på lægterne bliver unægteligt anderledes, end hvad de to hold er vant til, men mon ikke de to hold vil gøre alt for at glæde deres fans, der ser med hjemmefra. Det engelske stortalent Jadon Sancho har haft en forrygende sæson for Dortmund, og han er både klubbens topscorer samt spilleren med flest assists for BVB. Han står noteret for 14 mål og 15 assists i sæsonen. Sancho er blot én assist fra Thomas Müller, der topper assistlisten i Bundesligaen med 16 styks. Et andet stortalent, der har taget alle med storm i denne sæson, er naturligvis den norske teenager Erling Braut Håland. Han har allerede scoret ni gange i otte optrædender for Dortmund. 

Skader og karantæner:
OPDATERET fredag den 15. maj:

Marco Reus (offensiv midtbane/angriber) er på skadeslisten hos BVB, og det har han været siden begyndelsen af februar. Herudover mangler Emre Can (midtbane), Axel Witsel (midtbane) og Dan-Axel Zagadou (centerforsvar). 

Alle Dortmunds fravær er bekræftet på deres hjemmeside.

Topscorer: Jadon Sancho (14 mål) 

Leverer Jadon Sancho flest assists i Bundesligaen 2019/2020? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,20

Odds er senest tjekket mandag den 11. maj klokken 13.00.

Formodet startopstilling Schalke 04: 

Bürki - Piszczek (c), Hummels, Akanji - Hakimi, Brandt, Delaney, Guerreiro - Sancho, Håland, Hazard

For nye spillere: Få odds 10 på Håland som første målscorer

  • Gå til MrGreen.dk og opret konto
  • Spil op til 50 kroner på, at Håland scorer først i Dortmund - Schalke 04
  • Du finder spillet under "Mr Green* Specials"
  • Få odds 10, hvis dit spil går hjem
  • Gevinsten udbetales udbetales uden omsætningskrav, når spillet er afgjort
  • Spil skal placeres inden kampstart den 16. maj klokken 15.30

Hent tilbud hos Mr Green


RB Leipzig

Yussuf Poulsens hold har imponeret i både Bundesligaen og især Champions League i denne sæson. I sidstnævnte turnering udraderede RB Leipzig Tottenham med en samlet sejr på 4-0. Timo Werner har været brandvarm i denne sæson, og han står noteret for 21 mål i Bundesligaen inden genopstart. Det er fire færre end Lewandowski. Leipzig starter ud lørdag på hjemmebane mod Freiburg, og det er en kamp, der skal kaste tre point af sig, hvis Leipzig vil holde liv i mesterskabsdrømmene. De er nummer tre i rækken og har fem point op til Bayern. Træner Julian Nagelsmann glæder sig til at komme i gang igen, og det samme gør spillerne. Til klubbens hjemmeside siger han:

- Drengene er utålmodige efter at komme i kamp, og de jagter bolden med glæde. Vi vil forsvare vores placering i tabellen og afslutte sæsonen på et højt niveau, siger Nagelsmann. 

Skader og karantæner:
OPDATERET fredag den 15. maj:

Emil Forsberg (wing/offensiv midtbane) er helt sikkert ude til opgøret. Kevin Kampl (central midtbane), Ibrahima Konaté (centerforsvar) og Willi Orban (centerforsvar - anfører) er alle tvivlsomme. Angående sidstnævnte lyder det blot på RB Leipzigs hjemmeside, at "han er godt på vej". Kicker.de tror ikke på, han kommer i truppen til denne kamp.  

Herudover må Yussuf Poulsen og kompagni også undvære deres stærke og eftertragtede franske midtstopper Dayot Upamecano til opgøret mod Freiburg, da han er ude grundet karantæne. 

Topscorer: Timo Werner (21 mål) 

Bliver Timo Werner topscorer i Bundesligaen 2019/2020? Højeste odds Bookmaker
Ja 5,00

Odds er senest tjekket mandag den 11. maj klokken 13.00.

Formodet startopstilling mod Freiburg: 

Gulacsi - Klostermann, Konaté, Halstenberg - Adams, Sabitzer, Laimer, Angelino - Nkunku, Werner - Schick

Borussia Mönchengladbach 

Gladbach har haft en rigtig flot sæson indtil videre i Bundesligaen, hvor de inden genoptagelsen af sæsonen er placeret som nummer fire i rækken blot seks point efter Bayern. Holdets topscorer er franskmanden Alassane Plea, der står noteret for otte scoringer. Det lyder ikke af meget, men Gladbach er et af de hold, hvor målene bliver fordelt mellem en del spillere. På lørdag starter Mönchengladbach op igen med en udebanekamp mod Frankfurt. Sportsdirektør i Gladbach, Max Eberl, siger til klubbens hjemmeside, at de er begejstrede for udsigten til Bundesliga-kampe igen, selvom de bliver uden klubbens fans på lægterne. 

- Trænerne og holdet har trænet under usædvanlige forhold de seneste uger. De er alle glade for at kunne vende tilbage til holdtræning. Vi tager alle retningslinjer for sundhed og sikkerhed meget alvorligt og har indtryk af, at alle spillerne er bevidste om deres ansvar og vil håndtere situationen på en disciplineret måde, siger Max Eberl. 

Skader og karantæner:
OPDATERET fredag den 15. maj:

Gladbachs stærke midtbanespiller Denis Zakaria (defensiv midtbane) var igennem en knæoperation forleden. Den 23-årige schweziske landsholdsspiller var ellers på vej tilbage på træningsbanen, men der opstod et problem igen under træningen. Derfor er han ude til weekendens kamp. 

Herudover er Laszlo Benes (central midtbane) og Fabian Johnson (central midtbane/højre midtbane/højre back) også ude. 

På klubbens hjemmeside forlyder det endvidere, at Christoph Kramer (central midtbane/defensiv midtbane) og Lars Stindl (offensiv midtbane/angriber - anfører) først for nyligt er kommet tilbage i træning. Dermed er det højst tvivlsomt, om de får 90 minutter. 

Topscorer: Alassane Plea (8 mål) 

Kommer Mönchengladbach i top-4? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,40

Odds er senest tjekket mandag den 11. maj klokken 13.00.

Formodet startopstilling mod Frankfurt:

Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Herrmann, Kramer, Neuhaus - Herrmann, Plea, Thuram
 

Bayer Leverkusen

Peter Bosz' Leverkusen-mandskab er placeret som nummer fem i tabellen indtil videre. Der er to point op til Mönchengladbach, der har den eftertragtede fjerdeplads-placering, der giver adgang til næste sæsons Champions League. Leverkusen har en stærk offensiv med spændende spillere som Kai Havertz, Leon Bailey og Kevin Volland. Sidstnævnte er holdets topscorer med ni kasser, men han døjer fortsat med en skade, der har holdt ham ude siden februar. Han er derfor også tvivlsom til mandagens kamp ude mod Werder Bremen. Derfor forventes det, at stortalentet Kai Havertz spiller helt på top.

Skader og karantæner:
Kevin Volland er på skadeslisten hos Leverkusen. Det er holdets topscorer, så det er selvsagt en vigtig spiller, de sandsynligvis må undvære i udekampen mod Werder Bremen. 

Topscorer: Kevin Volland (9 mål) 

Formodet startopstilling mod Werder Bremen: 

Hradecky - Tah, S. Bender, Tapsoba - L. Bender (c), Baumgartlinger, Aranguiz, Wendell - Bellarabi, Diaby - Havertz
 

Schalke 04

Klubben fra Gelsenkirchen er også at finde i top-6 inden genoptagelsen af sæsonen. David Wagners tropper er dog langt efter de andre hold i toppen af tabellen. Schalke har 37 point, hvilket er ti point færre end Leverkusen, der ligger nummer fem. Derfor må det formodes, at Schalkes store mål er at holde sig på den sjetteplads, de er indehaver af lige nu. Sjettepladsen giver adgang til Europa League-kvalifikationen til næste sæson. Jochen Schneider, der er sportsdirektør i Schalke 04, tør ikke komme med en vurdering af, hvordan holdet står stillet, men understreger, at de jo ikke er det eneste hold i denne situation. Han slår dog fast, at holdet er fuldt ud motiveret. Det siger han til klubbens hjemmeside. 

Skader og karantæner:
OPDATERET fredag den 15. maj:

Ozan Kabak (centerforsvar), Benjamin Stambouli (centerforsvar) og Omar Mascarell (defensiv midtbane - anfører) er alle ude til Rivierderbyet på lørdag. Det bekræfter Schalke på deres hjemmeside

Topscorer: Suat Serdar (7 mål)

Formodet startopstilling mod Dortmund: Schubert - Todibo, Sane, Nastasic - Kenny, McKennie, Serdar, Oczipka (c) - Harit - Burgstaller, Raman