Foråret lader vente på sig. Men i dag gør det ikke noget - der er nemlig masser af lækker sport fra sofahøjde denne søndag. Få overblikket her og se dine bettingmuligheder.

"Lidt eller nogen sol men også byger mange steder, der lokalt kan være med slud, hagl og torden."

Sådan lyder DMIs prognose for søndagen. Ikke just strålende forårsvejr, men det gør nu heller ikke så meget, for der er meget guf i fjernsynet i dag. Og ligesom at DMI lover torden og hagl, så kan vi også godt love sportsbegivenheder med bulder og brag.

11: Snooker i verdensklasse

Det spidser til ved VM i snooker, hvor der igen i dag er store kampe på tapetet. Først skal vi se Junhui og Trump, mens  snookersportens bad boy Ronnie O'Sullivan skal op mod Hawkins senere på dagen.

Læs Hans Peter Mellergaards flotte optakt her.

Diverse streams - blandt andet Bet365*

14: Ardennernes Dronning 

Valverde er i topform og den klare favorit til dagens sidste Ardenner-klassiker Liege-Bastogne-Liege, som kan blive et festfyrværkeri af et cykelløb.

Læs Jesper Sørensens optakt her.

Eurosport 1

15:05: Meget på spil for Sunderland og Arsenal

Det er endnu en matematisk mulighed for Arsenal at kan blive mestre i år. Ikke mange tror på det, men med sejr i dagens udekamp mod Sunderland, vil de i det mindste overhale Manchester City på tredjepladsen. For Sunderland er alt også i spil, da de er dybt involveret i nedrykningskampen.

TV3 Sport 2

17:10 Tæt dyst om finaleplads

FC Midtjylland og Viborg er en gammel klassiker i dansk damehåndbold, og i dag kæmper de om at komme i DM-finalen. Inden dagens anden og afgørende semifinale har Midtjylland et forspring på tre mål.

TV2

17:15: Tager Leicester nyt skridt mod mesterskabet?

Med sejr i dag hjemme mod Swansea kan Leicester tage endnu et skridt mod den sensationelle Premier League-titel. Med kommende udekampe mod blandt andet Manchester United og Chelsea skal der tre point på kontoen i dag.

TV 3 Sport 2

17:30: Stor tennisfinale

Nishikori skal forsøge at få skovlen under Rafael Nadal i dagens store ATP-finale fra Barcelona. Nadal er ikke, hvad han har været, og han er heller ikke kæmpe favorit, som han ville have været for 2-3 år siden. Nishikori ser derimod ikke ud til at have peaket som tennisspiller, og det skal blive særdeles interessant at se, om han kan piske Nadal frem og tilbage på banen. Lars Baes - BetXperts tennisekspert - forudså i øvrigt finalen i sin optakt før turneringen.

Eurosport 2

18:00: Galehusene brager sammen

Tidligere har AGF været kendt som Danmarks galehus, men med de seneste mange måneders polemik i Brøndby, hvor træner Thomas Frank bl.a. gik, så mener nogle, at Brøndby er Danmarks nye galehus. De to klubber mødes i dag - kun få dage efter at Brøndby akkurat missede chancen for at gå i pokalfinalen. Mens AGF med hiv og sving sikrede sig plads i finalen.

TV3+

19:30 Håndboldbrag uden lige

Der bliver uden tvivl gået til vaflerne, når håndboldgiganterne Kiel og Barcelona brager sammen i Champions League-kvartfinalen i aften. Kiel har ikke været så dominerende i den tyske liga som sædvanlig, men hjemme i den tyske hekseseddel er det hedt for ethvert hold.

TV3 Sport 1

20:45: Mesterskab og Europa på spil

Juventus kan så godt som sikre sig mesterskabet i aftenens udekamp mod Fiorentina. Det er dog ikke sikkert, at det bliver let, da Fiorentina kæmper hårdt for at sikre sig europæisk fodbold til næste sæson.

Eurosport 2

Se desuden en fuldstændig TV-oversigt over dagen i vores TV-guide.

Se frem mod EM
Du kan også så småt glæde dig til det forestående fodbold-EM i Frankrig. Drypvis lancerer vi optakter til de forskellige grupper, så du kan komme i stemning, gøre din research og slå til, når bookmakerne lukker op for spilposen. Vi har allerede optakter ude for de tre første grupper med Frankrig, England og Tyskland.