Filmprisen Robert uddeles på søndag ved en stor fest i Kultur-Docken i København. Hvad der kan gå og kravle af danske filmstjerner vil være til stede på den røde løber. Ifølge spiludbyderen NordicBet* er Lars Brygman favorit til at tage prisen som bedste mandlige skuespiller for sin indsats i ”Hvid nat”. Han giver pengene 2,05 i gang foran Kim Bodnia, David Dencik, Anders W. Berthelsen og Søren Pilmark.

”Lars Brygman er en knalddygtig skuespiller, som var med til at gøre ”Hvid nat” til en af årets store filmoplevelser, derfor tror vi, at han vinder,” siger Rune Brandt, pressechef hos www.nordicBet*.com.

NordicBet* mener, at der bliver dramatik i kampen om bedste kvindelige hovedrolle. Svenske Noomie Rapace (Daisy Diamond) ligger forrest i kampen til odds 2,75 foran Paprika Steen (Vikaren) med odds 2,90. Desuden er Bodil Jørgensen, Rikke Louise Andersson og debutanten Julie Kolbeck nomineret.

Årets film skal findes mellem favoritten ”Kunsten at græde i kor”, ”Kærlighed på film”, ”Ekko”, ”Daisy Diamond” og ”Hvid nat”.