Brøndbys sæson har været meget op og ned, både hvad angår spillet såvel som resultaterne. Men hvordan kommer det til at ende for de blå-gule? BetXpert har samlet de bedste odds på en række udfald vedrørende Brøndbys forårssæson.

Brøndby IF lagde pointmæssigt rigtig godt fra land i denne Superliga-sæson. Siden syvende spillerunde har det dog sejlet meget op og ned, og man sluttede efterårssæsonen rigtig skidt af. Kun ét point blev det til i de sidste fire kampe. Det står dog ikke værre til, end at man blot er fire point efter AGF på tredjepladsen, hvilket er københavnerklubbens erklærede sæsonmål. 

Det store spørgsmål må imidlertid være, hvor holdet fra Vestegnen står, når sæsonen begynder igen i næste måned. Har vinterpausen været god for cheftræner Niels Frederiksen og kompagni? Eller fortsætter de dårlige takter, hvorfor Niels Frederiksens job måske kan komme i fare?

BetXpert har ikke til hensigt at besvare ovennævnte spørgsmål i denne artikel. I stedet har vi samlet markedets bedste odds på en række interessante – og måske værdiindeholdende – spil. 

Spil på Brøndbys forårssæson hos Unibet her

De bedste odds på Brøndbys forårssæson 2020

Spilvariant Højeste odds Bookmaker
Brøndby vinder Superligaen: Ja 1.000
Brøndby kommer i top-3 (inklusive slutspil): Ja 4,00
Brøndby kommer i top-6: Ja 1,40
Brøndby kommer i top-6: Nej 3,20
Brøndby bliver bedre placeret end AGF i grundspillet: Ja 4,00
Brøndby bliver bedre placeret end AGF i grundspillet: Nej 1,20
Næste cheftræner, der bliver fyret: Niels Frederiksen 7,00
Flest mål (inklusive slutspil): S. Hedlund vs. A. Mabil: Hedlund 1,85
Flest mål (inklusive slutspil): S. Hedlund vs. A. Mabil: Mabil 1,85

OBS: Det fremgår ikke tydeligt på Danske Spils hjemmeside, at top-3-spillet er inklusive slutspil. BetXpert har dog fået dette bekræftet af spiludbyderen. 

Spil på Brøndbys forårssæson hos Danske Spil her

Hård kamp med AGF

Som det ses på oddsene, så mener bookmakerne ikke, at Brøndby kommer til at indfri ambitionerne om en top-3-placering i denne sæson. 

Hvad der dog kunne hjælpe dem en lille smule på vej er, hvis Simon Hedlund vinder ovenstående fiktive matchup mod FC Midtjyllands Awer Mabil. Svenskeren står lige nu noteret for tre mål, mens australieren tegner sig for fem. Går Brøndby-profilen forbi FCM-spilleren, vil det således betyde minimum tre mål mere fra den blonde angriber i løbet af sæsonen. Det vil bestemt være mål, som er kærkomne i Brøndby-lejren. 

Med Kamil Wilczeks afgang er straffesparkstjansen desuden fri på BIF-holdet. Måske det er Simon Hedlund, der skal tage over?

For at vende tilbage til det med Brøndbys målsætning om en top-3-placering: Niels Frederiksen er Unibets fjerdestørste favorit til at være næste cheftræner, der må lade livet i Superligaen. Han er kun overgået af Kent Nielsen (2,50), Glenn Riddersholm (3,50) og Lars Olsen (4,00). 

Hvis Brøndby får en skidt start på forårssæsonen og dermed kommer længere væk fra at nå målsætningen om top-3, ville det måske ikke være så tosset at stå med et spil til odds 7,00 i hånden. 

Stillingen i Superligaen

Klub Vundet Uafgjort Tabt Kampe

 FC Midtjylland

16 2 2 20
 FC København 15 1 4 20
 AGF 11 3 6 20
 Brøndby IF 10 2 8 20
 Randers FC 9 3 8 20
 AaB 8 4 8 20
 FC Nordsjælland 8 4 8 20
 Lyngby BK 8 4 8 20
 OB 8 3 9 20
 AC Horsens 7 4 9 20
 SønderjyskE 5 7 8 20
 Hobro IK 2 11 7 20
 Esbjerg fB 3 4 13 20
 Silkeborg IF 2 4 14 20