Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FCK vandt Superligaen i 2010/11 med 81 point - hele 26 point ned til OB på andenpladsen. Med 33 spillerunder gav det et pointgennemsnit på 2.4545. Hvis Brøndby vinder deres resterende fire kampe, så slutter de sæsonen af med 90 point. Set over 36 spillerunder, så giver det et pointgennemsnit på 2,5. Danske Spil* tror dog ikke på, at Brøndby slår FCK’s rekord.

- Oddset er 7,00 på Brøndby vinder deres sidste fire kampe, og dermed slår FCK’s rekord for pointgennemsnit. Brøndby har nogle svære kampe, hvor de blandt andet har derbyet mod FCK i Parken i weekenden, og så skal de også møde FCM hjemme. Vi vurderer derfor, at der ikke er særlig stor sandsynlighed for, at Brøndby slår FCK’s rekord, udtaler oddssætter hos Danske Spil*, Jeppe Helbo Jensen.


Udover FCK og FCM, så skal Brøndby også en tur til Horsens, og i sidste spillerude møder de Aab hjemme. Danske Spil* vurderer, at de to sidste kampe også godt kunne skabe problemer for Superligaens førerhold.


- Skulle Brøndby gå hen og vinde over FCK i weekenden, og FCM på hjemmebane, som uden tvivl er deres sværeste kampe, så sikrer de sig jo mesterskabet med to runder tilbage. Bliver det scenariet, så kunne vi godt forestille os, at de vil tage let på de sidste to kampe. Det kunne godt resultere i pointtab. I sidste sæson så vi det også med FCK. De havde sikret sig mesterskabet med et par runder tilbage, og så tabte de også to af deres tre sidste kampe, siger Jeppe Helbo Jensen.


Ønsker du at spille på Brøndby-specials? Du kan gøre det her.