Sponsoreret indhold fra NordicBet

Barcelona har længe spøgt i kulissen som Daniel Aggers nye klub, men skulle den handel gå i vasken, kan den danske anfører meget vel tage turen hjem til Brøndby. Det vurderer bookmakeren NordicBet*, der blot betaler pengene 2,40 gange igen, hvis Agger er tilbage i den blå-gule trøje til efteråret.

Daniel Agger ligner efterhånden en færdig mand i Liverpool, og længe har det set ud til, at Barcelona skulle blive den danske forsvarsgenerals nye klub. Men nu har barndomsklubben Brøndby meldt sig ind i kampen om Aggers gunst, og ifølge bookmakeren NordicBet* er det slet ikke usandsynligt, at landsholdsanføreren vender hjem til dansk fodbold.

Torsdag aften meldte Brøndbys ledelse officielt ud, at interessen for Agger er brandvarm, og da hovedpersonen i flere omgange har gengældt interessen, er Superligaens største indkøb nogensinde lige pludselig ikke så urealistisk, som det tidligere har været.

"Daniel Agger er mere eller mindre blevet sat ud på et sidespor i Liverpool efter indkøbet af Dejan Lovren, og lige nu synes der kun få klubber i kamp om forsvarsstyrmanden. Brøndby vil uden tøven slå alle Superliga-rekorder for at hente Daniel Agger hjem, men selv om et køb af denne kaliber giver en enorm signalværdi og kan booste sponsorbudgettet på kort sigt, så skal prisen forhandles en hel del ned, hvis skiftet skal blive en realitet," vurderer NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"Brøndby skal overtale Agger til at gå betragteligt ned i løn, men det er nu heller ikke utænkeligt, at det kan lykkes, hvis vi først nærmer os transfervinduets lukning og Agger stadig ikke er i nærheden af Liverpools hold. Daniel Agger er en mand, der ofte handler ud fra hjerte og følelser, hvilket kan blive tungen på vægtskålen i dette tilfælde."

I hvilken klub spiller Daniel Agger, når sommerens transfervindue
lukker?

Nordicbet* odds
Barcelona 1,40
Brøndby 2,40
Liverpool 2,50
Napoli 4,50
Juventus 10,00
Manchester United 13,50
Tottenham 16,00
Monaco 30,00
Real Madrid 30,00

Find spillet på www.NordicBet*.dk under Odds - Fodbold - Silly Season