Så skete det igen. Brøndby snublede mod et på papiret svagere hold - og det medførte drastiske ændringer i OddsXperts ugekonkurrence. Det skete forrige søndag (hvor BIF tabte til Silkeborg), og det skete igen i går.

Søndagens 0-1 mellem Brøndby og Horsens gav odds 5,5 - et højt odds der bragte "kurbis" og "L_Bolbroe" op på de to præmiegivende pladser. Forbi den hidtidige etter "laugeholm" - der ellers kæmpede godt i søndagens runde ved at ramme odds 3,25 for krydset (1-1) i Esbjerg-FCN. Det bragte ham op på 12,15 point - men de to overhalere nåede op på 12,75 og 12,20.

"kurbis" og "L_Bolbroe" belønnes med henholdsvis 700 og 300 kr der indsættes på en Sportingbet-konto. "laugeholm" og de øvrige 375 deltagere i uge 39 må prøve igen i denne uge.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.