Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Brøndby er ubesejret i deres seneste 20 kampe – 18 kampe i Superligaen og 2 i DBU Pokalen. Sidste gang Zornigers mandskab led et nederlag var d. 20. august 2017 ude mod AGF. Spørgsmålet er, om Vestegnen kan holde momentum resten af sæsonen?

Danske Spil* tilbyder lige nu odds 15 på, at Brøndby går ubesejret gennem resten af sæsonen. Der er stadig 12 kampe tilbage, hvor de sværeste vurderes til at være udekampene imod FCM, FCK og FCN.

- Vi vurderer at Brøndbys udekampe i slutspillet mod henholdsvis FCM, FCK og FCN alle vil være tæt på 50/50-kampe. Brøndby har vist sig at være ekstremt stærke hjemme på Vilfort Park, men på udebane har de været lidt mere svingende, så derfor er der bestemt en sandsynlighed for, at de kan tabe på en af de nævnte adresser, siger Mikkel Wiil, oddssætter hos Danske Spil*.

- I sidste sæson så vi FCK afgøre mesterskabet før alle runder var færdigspillet. Det betød, at de tabte 2 af de sidste 3 runder. Skulle det samme ske for Brøndby, så kunne vi også godt forestille os at samme scenarie ville udspille sig for dem.

- Kort sagt, så tror vi på at Brøndby som udgangspunkt taber i hvert fald én af de resterende 12 kampe, siger Mikkel Wiil.

Du kan også få odds 2,4 på FCM til at vinde Superligaen, eller tror du derimod at Nordsjælland stjæler førstepladsen, så får du dine penge 22 gange igen på det.

Hvis du tror på at sidste års mestre kan ende i TOP 3, så fås det til odds 3.5.