Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Om under en uge er det igen derby-dag i København. Brøndby tager imod FC København, og mens der som altid vil være stemningsfyldt på tribunerne og intenst på banen, så er der én ting, der ikke er, som det plejer.

For kigger man på oddsene fra Danske Spil*, er Brøndby nemlig favoritter - og det er noget, Drengene fra Vestegnen ikke har været rigtig længe.

- Lige nu har vi odds 2,60 på Brøndby som vinder af kampen på søndag, hvor oddset på FCK er 2,70, og det er faktisk første gang i over otte år, at Brøndby er favorit i et derby mod FCK, siger oddssætter hos Danske Spil*, Jan Trier.

Før kampen i 2009 skal man yderligere tre år tilbage for at finde næstsidste gang, Brøndby var favorit, så det er i den grad ikke hverdagskost at se Brøndby i et lavere odds end Løverne.

- Det er jo et udtryk for, at FCK har været dominerende i de seneste ti år, hvor Brøndby har været i en resultatmæssig krise. Brøndby tog et lille skridt mod toppen med sølvet i sidste sæson, og starten af denne sæson viser, at Brøndby måske er kommet endnu tættere på FCK.

- Oddsene til kampen på søndag viser i hvert fald, at vi forventer en rigtig tæt kamp. FCK har godt nok kun lukket ét mål ind i ligaen indtil nu, men de har givet en del chancer væk og tabt til Vardar og Zilina. Senest havde de også problemer i kampen mod Hobro, som havde flere muligheder for at score. Vi tror, at FCK’s defensiv får det svært mod et Brøndby-hold, som allerede har scoret 11 gange.

- Dertil kommer, at Brøndby spiller hjemme. Her spiller de to hold for det meste tætte kampe med tre uafgjorte, én Brøndby-sejr og én FCK-sejr i de seneste fem indbyrdes ligakampe. Denne gang tror vi, at det ender med en hjemmesejr, siger oddssætteren.

Tjek Danske Spils Superliga-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen/br%C3%B8ndby-fc-k%C3%B8benhavn-616280.html