I denne optakt til Basel – Brøndby får du de bedste odds. Du får også seneste trupnyt og ekspertudtalelser samt spilforslag fra Weberen

Basel – Brøndby har kamptidspunkt torsdag den 11. august klokken 19.00. Danskerne fik et godt udgangspunkt forud for returopgøret i Schweiz. Det blev nemlig til en 1-0-sejr over Basel på Brøndby Stadion i sidste uge. Kan Niels Frederiksens drenge følge trop og sikre avancementet til playoffrunden i Conference League?

I denne optakt til Basel – Brøndby får du odds og seneste trupnyt. Du får også ekspertvurderinger og spilforslag fra BetXperts fodboldekspert Weberen.

Odds på Basel – Brøndby

BetXpert giver dig her de bedste odds til Basel – Brøndby. Conference League-kvalifikationskampen spilles torsdag den 11. august klokken 19.00. Du kan følge opgøret på TV 2 Sport eller via streamingtjenesten TV 2 Play. 

Odds på Basel - Brøndby: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Basel 1,72
Uafgjort 3,80
Brøndby IF 4,90
Odds på Basel - Brøndby: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,93
Under 2,5 mål 1,90
Odds på Basel - Brøndby: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,90
Odds på Basel - Brøndby: kvalificerer sig Højeste odds Bookmaker
Basel FC 2,19
Brøndby IF 1,78
Odds på Basel - Brøndby: målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Ádám Szalai scorer 2,87
Moham Zeki Amdouni scorer 3,00
Liam Millar scorer 3,10
Dan Ndoye scorer 3,80 ​​​​​​​
Mathias Kvistgaarden scorer 4,50
Simon Hedlund scorer 4,60 ​​​​​​​
Marko Divković scorer 4,60
Anis Ben Slimane scorer 7,00 ​​​​​​​
Christian Cappis scorer 12,00

OBS: Odds på Basel – Brøndby er fra tirsdag den 9. august klokken 23.41.

Odds på Basel – Brøndby hos Danske Spil

Bookmakernes Basel – Brøndby-odds afslører meget godt, at schweizerne er favoritter. Bedste odds på Basel er således 1,72 hos Danske Spil. Højeste odds på Brøndby er 4,90 hos Mr Green*, mens du får odds 3,90 på krydset hos Danske Spil. 

Weberen: Brøndbys trup er smal

Brøndby har slidt lidt med tingene i Superligaen, alt imens resultaterne og spillet i Conference League-kvalifikationen har været på et andet niveau. Ifølge Weberen, kyndig fodboldekspert her på BetXpert, skyldes dette ikke mindst en smal Brøndby-trup.

Brøndby fortsatte den lidt halvlunke Superligastart ved at tabe 1-4 mod FCK i weekenden. Til gengæld har holdet leveret flot i Europa, senest i torsdags mod Basel, hvor de vandt med 1-0. Er her blot tale om, at Brøndby ikke kan spille i to turneringer på samme tid, eller hvad tror du, der ligger til grund for det?

- Det kræver helt sikkert lidt ekstra at spille på to heste, og Brøndby har i forvejen ikke den bredeste trup, så måske er de lidt for hårdt spændt for.

- Når det så er sagt, så mener jeg ganske enkelt, at FCK udspillede Brøndby i weekenden, og det bliver heller ikke det sidste hold, FCK kommer til at udspille i sæsonen, hvis de fortsætter i det spor. Det var nok FCK's bedste kamp under Thorup, og det er ærgerligt for Brøndby, at det netop skulle komme mod dem – og så ovenikøbet lige før en vigtig kamp mod Basel.

- Så jeg vil med andre ord ikke gå hele vejen og sige, at Brøndby ikke kan spille i to turneringer, men snarere, at Brøndby har nogle udfordringer, som FCK fik udnyttet i weekenden. 

Basel kan få svært ved at dirke Brøndby op

I det første opgør for en uge siden så Weberen et Brøndby-mandskab, som Basel meget vel kan få svært ved at åbne. 

Hvad så du i den første kamp, der giver dig tro på, at Brøndby kan gå videre samlet?

- Brøndby stod rigtig fornuftig på banen og var gode til at holde Basel væk fra store muligheder. Schweizerne slap igennem en enkelt gang, hvor Mads Hermansen reddede Brøndby, men overordnet set var Brøndby rigtig godt organiseret. De stod godt i kæderne og var rolige på bolden.

- Det giver også mig ro på, for jeg tror, Basel får problemer offensivt, hvilket de har haft her i opstarten. De har blot scoret fem mål i seks kampe, og de har mødt hold som Winterhur, Crusaders to gange og Servette; alle er kampe, hvor der burde være kommet flere mål på tavlen. 

Hvad så du omvendt, der gjorde, du kan have dine tvivl på Brøndbys vegne?

- Jeg kan have min tvivl på grund af de koncentrationssvigt, som især kan komme i Brøndbys forsvar. Det blev virkelig udstillet i kampen mod FCK i weekenden, hvor Pep Biel får lov til at score fra et indlæg fra Vavro i en situation, hvor spanieren var løbet i ryggen på Brøndbys Kevin Tshiembe. 

- Derudover var der også en lidt pinlig situation vedrørende et hjørnespark, der blev taget kort. Her kørte Mohamed Daramy to Brøndby-spillere rundt på røv og albuer, fordi de ikke var klar. 

- Så de dumme individuelle fejl, hvor Brøndby ikke er klar, de skal barberes helt væk. I den omvendte kamp fik Basel også en friløber, efter at Joe Bell var for langsom til at afvikle spillet. Det betød, at Basel erobrede bolden og satte af sted i en omstilling, hvor de burde have scoret. De fejl kan Brøndby ikke tillade sig at lave i dette opgør. 

Spilforslag til Basel – Brøndby

Weberen har også fundet værdi nok til et spilforslag til Basel – Brøndby. Eksperten har kastet sin kærlighed på et under 2,5-spil. 

Har du fundet værdi til kampen?

- Basel har haltet gennem sæsonstarten, som jeg har været inde på, og Brøndby har stadig ikke fundet deres offensive konstellation. Derfor går jeg på under de 2,5 og skriver også en analyse, hvor jeg uddyber lidt hvorfor.

Basel - Brøndby: Under 2,5 mål til odds 1,90 hos Unibet*

Weberen har endnu ikke lagt sit officielle spilforslag op. Vi linker til det her, når det kommer. 

Indtil da kan du læse hans begrundelse for spillet lige ovenover denne tip-boks. 

Optakt til Basel – Brøndby: trupnyt 

Vi slutter optakten af med trupnyt om de to hold. 

Basel
Schweizerne må klare sig uden Hugo Vogel (venstre back), Taulant Xhaka (defensiv midtbane), Emmanuel Essiam (central midtbane), Anton Kade (venstre wing), Kaly Sène (angreb) og Jean-Kévin Augustin. Her er dog tale om lutter breddespillere og/eller spillere, som endnu ikke har spillet for klubben. Eneste undtagelse er Xhaka, som var noget nær fast mand i sidste sæson. 

Bud på FC Basels startopstilling (4-2-3-1):
Hitz; Lang, Djiga, Comas, Pelmard; Burger, Frei; Ndoye, Amdouni, Millar; Szalai

Brøndby IF
Niels Frederiksen må atter se bort fra anfører Andreas Maxsø, Carl Björk og Kevin Mensah. 

Bud på Brøndbys startopstilling (4-3-1-2):
Hermansen; Sebulonsen, Rosted, Tshiembe, Riveros; Slimane, Radošević, Cappis; Greve; Kvistgaarden, Hedlund