Verdens største online spilleselskab Sportingbet har givet den tidligere top-cykelrytter Brian Holm 50.000 kr. at spille for på årets Tour de France. Hans samlede gevinst går til Kræftens Bekæmpelse, men uanset hvor mange penge han ender op med, donerer Sportingbet minimum 100.000 kr.

Med dette lovende samarbejde vil Sportingbet gerne give sit betragtelige bidrag til det gode formål. Samtidig tilbyder Sportingbet alle Tour de France entusiaster mulighed for at kunne følge Brian Holms eksperttips og dermed øge chancen for den helt store gevinst på årets største cykelbegivenhed.

Når Tour de France feltet søndag den 24. juli kører ind i Paris, vil det ifølge Brian Holm endnu engang være med amerikaneren Lance Armstrong fra Discovery-holdet i den gule føretrøje. Armstrong har længe proklameret, at dette er hans sidste Tour de France, og at han vil gøre alt for at erobre sin syvende sejr i verdens hårdeste cykelløb.

Der har været meget snak om Lance Armstrong’s motivation op til løbet, men ifølge Brian Holm har det intet på sig. Han har i hvert fald svært ved at forestille sig en umotiveret og uforberedt Armstrong og er ikke i tvivl om, at texaneren er 100% opsat på at slutte karrieren med endnu en sejr i Tour de France.

Skulle Brian Holm pege på en outsider i løbet, falder valget på Alexandre Vinokourov fra T-Mobile. Kasakstaneren viser god form for tiden, og hans sejr på Mt. Ventoux for få uger siden tegner lovende. Hvis Jan Ullrich viser manglende form, er der ingen tvivl om, at Vinokourov får lov at køre sin egen chance, og med et stærkt hold bag sig er han bestemt en mulig vinder - hvis Armstrong skulle kikse.

Man kan følge Brians eksperttips og se hans spil hver dag på Sportingbet.com

Brian Holm’s tips på Tour de France
Samlet vinder:
Lance Armstrong, Discovery, odds 1,90.

Outsider:
Alexandre Vinokourov, T-Mobile, odds 11,00.

Bjergtrøjen:
Francisco Mancebo, Illes Balears, odds 26,00.

Pointtrøjen:
Tom Boonen, Quick Step, odds 3,75.