Hver dag under Tour de France tippede Brian Holm vindere af de forskellige etaper hos Sportingbet.com. Resultatet blev 100.000 kr., som forleden doneredes til Kræftens Bekæmpelse.

Mens årets Tour de France-deltagere tager sig et velfortjent hvil, kan sportsdirektør Brian Holm også tillade sig at slappe af igen. Brian Holm fik 50.000 kr. af Sportingbet.com - verdens største udbyder af online sportsspil - til at spille for under dette års Tour de France med det formål at donere den samlede gevinst til Kræftens Bekæmpelse.

Sportingbet ønskede med samarbejdet med Brian Holm og Kræftens Bekæmpelse at give sit betragtelige bidrag til det gode formål. Samtidig gav det alle Tour de France entusiaster mulighed for at kunne følge Brian Holms eksperttips på Sportingbet’s website.

Kontorchef i Kræftens Bekæmpelse Elizabeth Hjorth udtaler: ”Vi er meget taknemmelige for, at Sportingbet har valgt at give 100.000 kr. til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, patientstøtte og forebyggelse – det understreger Sportingbet’s sociale ansvarlighed. Vi håber, at Kræftens Bekæmpelse også i de kommende år kan få glæde af et samarbejde med Sportingbet”.

Også Sportingbet er meget tilfredse med samarbejdet: ”Vi er meget glade for på denne måde at kunne støtte kræftsagen – både i form af donationen på 100.000 kroner og gennem den opmærksomhed vores annoncekampagne med Brian Holm har skabt. Samtidig har initiativet givet alle vores trofaste kunder mulighed for hver dag at kunne gøre brug af Brians værdifulde tips på vores website, hvilket har været en stor succes”, lyder det fra marketingchef hos Sportingbet Mikkel Vejlgaard.


Sportsdirektør Brian Holm og marketingchef Mikkel Vejlgaard, Sportingbet.com overrækker 100.000 kr. til kontorchef Elizabeth Hjorth, Kræftens Bekæmpelse.