Brian Holm, som under Tour de France spiller for Kræftens Bekæmpelse hos Sportingbet, var en af de få, der forudså sejr til Alexandre Vinokourov fra T-Mobile på 11. etape. De fleste eksperter havde afskrevet rytteren fra Kasakstan efter hans nedtur på den hårde 10. etape, men Brian Holm holdt fast i troen på en af forhåndsfavoritterne - og så rigtigt, da han anbefalede spil på Vinokourov på den barske 11. etape.

Brian Holms spil hos verdens største online spilleselskab Sportingbet udspringer af et samarbejde mellem spilleselskabet og Kræftens Bekæmpelse. Brian Holm fik 50.000 kr. at spille for hos Sportingbet i forbindelse med årets Tour de France. Den samlede gevinst af Brian Holms spil går til Kræftens Bekæmpelse, men uanset, hvor mange penge, han ender op med, donerer Sportingbet minimum 100.000 kr.

Brian Holm lagde flot ud med en del rigtige tips på blandt andet Tom Boonen. Efter en lidt stille periode var det dog godt med lidt vind i sejlene igen, og sejren til Alexandre Vinokourov indbragte over 17.000 danske kroner.

Både Sportingbet og Kræftens Bekæmpelse håber selvfølgelig, at Brian Holm følger op på de gode takter og indspiller endnu flere penge til det gode formål.

Man kan følge Brians eksperttips og kommentarer hver dag på Sportingbet.com