I den 4. EuroXpert konkurrence havde de 32 hold i Champions League tilsyneladende sat sig for at neutralisere så mange af de i konkurrencen opsatte udsagn som muligt. Hele 5 af de 16 kampe endte som regulære "nitter", og udløste ingen points, og samlet set var der kun 16 af de i alt 48 udsagn som endte point-givende, med 22 points som det maksimalt opnåelige udbytte.

Så højt behøvede de 6 præmievindere slet ikke at gå op, da 17 points var præcis nok til at besætte sig på de præmiegivende pladser, hvor tiebreakeren blev afgørende for den endelige placering og præmie. Også lodtrækning måtte til for at adskille både nr. 1 og 2, samt nr. 4 og 5.

De 6 præmievindere blev som følger:

1. Charlie Petersen 17 p. (1.000 kr.)
2. Nicolai Kristensen 17 p. (600 kr.)
3. Rene Larsen 17 p. (500 kr.)
4. Jacob Høgh Jensen 17 p. (400 kr.)
5. Niels Bo Kolmos 17 p. (300 kr.)
6. blueeye1 17 p. (200 kr.)

Vi ønsker tillykke til vinderne, som alle bliver kontaktet i løbet af de kommende dage med information om præmieudbetaling (indsat på en konto hos konkurrencens præmie-sponsor, Scandic Bookmakers).

Alle resultater fra de 16 kampe på kupon 4 kan ses sammen med alle deltageres placeringer på http://www.betxpert.com/competitions/cl

EuroXpert konkurrencen vender tilbage til gruppespillets runde 5, d. 21.-22. november. Kuponen til denne runde vil ligge klar i weekenden op til kampene. Igen vil sidste frist for deltagelse være om tirsdagen allerede kl. 18:30 (pga. tidligt kickoff i Moskva).

Om EuroXpert konkurrencerne
EuroXpert konkurrencerne afvikles over i alt 8 selvstændige konkurrencer med fokus på de 6 spillerunder i Champions League gruppespillet, samt 1/8-finalerne.

I hver konkurrence er der 3.000 kr. på højkant, sponseret af Scandic Bookmakers. Der kåres 6 vindere for hver kupon, og konkurrencen har således ingen "samle-konkurrence" over de 8 kuponer.

På hver af de 8 kuponer skal man gætte et rigtigt udsagn for hver af de kampe der spilles i Champions League i den pågældende spillerunde. Der er ikke tale om traditionelle "tips-kuponer" - i stedet gælder det om at gætte mellem 3 forskellige udsagn for hver af kampene. Når man sætter sit tip gælder det både om at ramme rigtigt. Hver kamp indeholder udsagn der kan give 1, 2 eller 3 points, men pas på - jo flere points man går efter, des mindre er sandsynligheden for at det indtræffer...

Læs mere om http://www.betxpert.com/competitions/cl