Søndagens overraskende sejr til lille Bolivia over store Brasilien kom til at afgøre OddsXpert-konkurrencen i uge 41. Odds 4,75 gav resultatet, og det vendte i dén grad op og ned på konkurrencens stilling.

Da røgen lettede, stod "Perten" tilbage som vinder, med i alt 9,95 point. Han havde startet ugen på fremragende vis med tre pletskud i træk, herunder odds 6,0 for Costa Ricas sensationssejr over Egypten ved U20-VM. Derefter løb han imidlertid ind i tre missere i træk og raslede ned i tabellen. Men det fik Bolivia altså rettet op på.

Førstepladsen belønnes med 700 kr (indsættes på en Sportingbet-konto).

På andenpladsen kom "Tunnicliff" (der også ramte Bolivia-sejren) med 9,55 point. Han præmieres med 300 kr.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.