De Olympiske Lege i London har ikke ligefrem fået bookmakerne til at kaste om sig med bonuser og andre tilbud – men lidt er der dog. Her er hvad vi har fundet i vores gennemgang af bookmakere med dansk licens...

(Sig endelig til hvis vi har overset en godbid eet eller andet sted).

Bemærk: Se alle regler for de nævnte tilbud hos de respektive bookmakere.

Betsafe

Befsafe kører en Sommer Festival med daglige tilbud syv dage i træk fra 26. juli til 1. august. Torsdag lød tilbuddet på en sportsbetting-indbetalingsbonus på 50% op til 200 kr. Fredag er der en casino-reloadbonus på 50% op til 100 kr. Det daglige tilbud afsløres hver dag kl 00:01.

Læs BetXperts anmeldelse af Betsafe

Sportingbet

Fra 25. juli til 12. august kører Sportingbet med dette tilbud: Få et bonusspil hver dag, når du spiller live.

Spil mindst seks in:play-spil om dagen – med en minimumsindsats per spil på 40 kr - på en hvilken som helst sportsgren (ikke nødvendigvis OL) til minimum odds 1,5, så får du et gratis spil som du kan bruge dagen efter. Det gratis spil er lig med værdien af det laveste kvalificerende spil, op til 160 kr.

Læs BetXperts anmeldelse af Sportingbet

MermaidBet

Spil på vinderen af en OL-begivenhed, hvor der er en dansk deltager. Vinder dit valg ikke, men bliver det i stedet til dansk guld, refunderer vi din indsats med op til 50 euro. Bemærk at du skal tilmelde dig tilbuddet på MermaidBets side for at være berettiget til at få penge tilbage ved et tabt væddemål.

Læs BetXperts anmeldelse af MermaidBet

Betsson*

Betssons OL-kampagne hedder Betsson* Olympics og går ud på at man i perioden 27. juli-12. august kan optjene en bonus på i alt 1.000 kr:

Bronze: 27. juli-2. august

Sæt live-kombospil (mindst 2 kampe) til mindst odds 1,5. Når du har spillet for i alt 500 kr, har du vundet ”bronze” og kvalificeret dig til en bonus på 150 kr samt til at deltage i sølv-konkurrencen.

Sølv: 3.-8. august

Sæt live-kombospil (mindst 2 kampe) til minimum odds 1,5. Hvis du vinder mindst 500 kr i nettogevinst, har du vundet sølv og kvalificeret dig til en bonus på 250 kr samt til at deltage i guld-konkurrencen.

Guld: 9.-12. august

Sæt live-kombospil (mindst 2 kampe) til minimum odds 1,5. Hvis du vinder mindst 10 spil, hver med en nettogevinst på mindst 60 kr, har du vundet guld og kvalificeret dig til en bonus på 600 kr.

Læs BetXperts anmeldelse af Betsson