Ganske usædvanligt har Unibet valgt at tilbagebetale alle tabte indskud til spillere, der har bettet på EM-kampen i Parken mellem Danmark og Finland. Vindende kuponer bliver ikke ændret.

Det blev på alle måder en uforglemmelig og desværre trist aften i Parken, hvor opgøret måtte afbrydes kort før pausen, da Christian Eriksen faldt om.

I første omgang blev kampen suspenderet, men det blev besluttet, at kampen skulle spilles færdig.

Fansene i Parken var naturligvis rystede efter de voldsomme scener på grønsværen med Christian Eriksen, der modtog førstehjælp og blev kørt på Rigshospitalet. 

Billederne af de danske spillere er gået verden rundt og de var yderst påvirkede af den traumatiske oplevelse og stod skulder ved skulder omkring Christian.

Der er nu rejst kritik af UEFA og beslutningen om at gennemføre kampen.

Finlands Joel Pohjanpalo endte som matchvinder med scoringen til 1-0 i en kamp, hvor alles tanker og bekymringer var hos Christian Eriksen.

Bookmakere annullerer tabte væddemål

De usædvanlige omstændigheder omkring kampen har også ført til, at Unibet helt ekstra-ordinært har valgt at annullere alle tabte væddemål på kampen.

Hos Unibet har de annulleret tabte spil på, at Christian Eriksen scorer i kampen. Herudover også diverse vinderspil som Eriksen bliver EM-topscorer med mere.

Unibet har meddelt, at de refunderer alle tabte væddemål på Danmark - Finland.
Det vil ske indenfor 24 timer. Alle vundne væddemål vil blive stående.
Samme besked er kommet fra Mr.Green og Youbet, der også har annulleret alle tabte væddemål på kampen.