Ganske usædvanligt har Unibet og Danske Spil valgt at tilbagebetale alle tabte indskud til spillere, der har bettet på EM-kampen i Parken mellem Danmark og Finland. Vindende kuponer bliver ikke ændret.

Det blev på alle måder en uforglemmelig og desværre trist aften i Parken, hvor opgøret måtte afbrydes kort før pausen, da Christian Eriksen faldt om.

I første omgang blev kampen suspenderet, men det blev besluttet, at kampen skulle spilles færdig.

Fansene i Parken var naturligvis rystede efter de voldsomme scener på grønsværen med Christian Eriksen, der modtog førstehjælp og blev kørt på Rigshospitalet. 

Billederne af de danske spillere er gået verden rundt og de var yderst påvirkede af den traumatiske oplevelse og stod skulder ved skulder omkring Christian.

Der er nu rejst kritik af UEFA og beslutningen om at gennemføre kampen.

Finlands Joel Pohjanpalo endte som matchvinder med scoringen til 1-0 i en kamp, hvor alles tanker og bekymringer var hos Christian Eriksen.

Bookmakere annullerer tabte væddemål

De usædvanlige omstændigheder omkring kampen har også ført til, at Unibet og Danske Spil helt ekstra-ordinært har valgt at annullere alle tabte væddemål på kampen.

Hos Unibet har de annulleret tabte spil på, at Christian Eriksen scorer i kampen. Herudover også diverse vinderspil som Eriksen bliver EM-topscorer med mere.

Opdatering:
Unibet har meddelt, at de refunderer alle tabte væddemål på Danmark - Finland.
Det vil ske indenfor 24 timer. Alle vundne væddemål vil blive stående.
Samme besked er kommet fra Mr.Green og Youbet, der også har annulleret alle tabte væddemål på kampen.

Danske Spil, der iøvrigt er sponsor for det danske landshold, har valgt at annullere samtlige tabte spil på kampen.

Danske Spils kommunikationschef, Søren Andersen, oplyser til Ekstra Bladet:

"Sport er ikke det vigtigste her. Det her blev afviklet på en måde, som aldrig set lignende før. Et mindretal, der valgte at oddse på en finsk sejr, beholder gevinsterne."

Der har været fodbold-feber blandt de danske bettorer, der har haft stor tillid til de danske EM-chancer, så det er sandsynligvis en ret dyr omgang for Danske Spil.

"Vi har ikke det præcise antal endnu, da vi først lige er begyndt med at betale folk tilbage", fortæller Søren Andersen videre.

Danske Spil: "Vi vil ikke tjene penge på den kamp"

Til TV2 har Søren Andersen uddybet:

"Der er ikke noget fortilfælde. Vi har ikke prøvet det før. Men vi lavede en vurdering af, at sport bliver sekundært i sådan en situation. Vi er ikke interesserede i at tjene penge på denne kamp."

Har man endnu ikke modtaget en refundering, så kan det skyldes det store arbejde hos Danske Spil med at gennemgå alle væddemål på kampen.


"Vi er ved at gå det hele igennem. Men det er et større setup. Nogle har vundet flere bets, så vi kan ikke love, at vi er helt i bund. Vi har aldrig prøvet det før, så der kan gå nogle dage. Men alle, som har spillet på kampen, får penge tilbage", forsikrer Søren Andersen.

Danmark møder Belgien i anden spillerunde af gruppespillet på torsdag.