Champions League-finalen mellem Juventus - Real Madrid blev en dyr omgang for bookmakerne, der tabte millioner på kampen, hvor flere populære væddemål gik hjem. 

Ronaldo som anytime målscore, første målscorer og dobbelt målscorer, Real Madrid-sejr med flere mål, over 2,5 mål og begge hold scorer var populære væddemål til Champions League-finalen. Da de alle gik hjem, blev Champions League-finalen en dyr affærre for bookmakerne. 

"Vi taber et mindre millionbeløb på finalen. For os var en Real Madrid-sejr med flere mål faktisk det dyreste, der kunne ske for os, hvis man kun kigger på kampudfald," siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* til BetXpert. Han fortsætter:

"Resultatet er én ting, men spillerne havde også luret et par andre spil til høje odds. Vi gav før kampen odds 7,00 på, at Ronaldo scorede mindst to mål, og det gjorde han jo som bekendt, og det var medvirkende til, at vi tabte penge. De mange mål var en anden stærkt medvirkende faktor til, at vi tabte på kampen."

Danskerne var bedre end resten

Også Unibet* tabte flere millioner kroner på Champions League-finalen. De tabte et etcifret millionbeløb på deres danske kunder. 

"Vi fik tæsk i millionklassen, og hvis vi kigger på specifikke tilbagebetalingsprocenter for finalen, så var den på 106 procent, hvis vi kigger på alle kunder på Champions League-finalen," siger Per Marxen, pressechef hos Unibet*

"Kigger vi kun på danskerne, var de ekstra dygtige. Danskerne havde en tilbagebetaling på 116 procent. Også live-markederne var til spillernes fordel, men her var tilbagebetalingen kun på 102 procent," fortsætter Per Marxen. 

Hos Nordicbet* var tilbagebetalingen på Champions League-finalen på cirka 104,5 procent, oplyser pressechef Thomas Holm. Omkring 45 procent havde spillet på sejr til Real Madrid. 

"Det blev en rimelig dyr finale, men det er også et kæmpe stort event. Vi blev ikke blæst omkuld, og der har været kampe, hvor det har været dyrere for os. Samlet tabte vi et femcifret beløb i Danmark på finalen på alle spillemarkeder. Beløbet var sekscifret for hele Betsson* Group på tværs af brands og lande," siger Thomas Holm, pressechef ved Nordicbet*

Disclaimer: Selvom bookmakerne taber millioner på enkelte kampe, vinder de stort i længden. I første kvartal i 2017 havde spiludbyderne på det danske marked en bruttospilleindtægt på 517,2 millioner kroner for væddemål ifølge tal fra Spillemyndigheden.