Danske Spil* slutter sig til Bet365*, Betfair*, Sportingbet og Unibet* i ny forening med tidligere topembedsmand for Spillemyndigheden som direktør...

Den 1. december vil en ny forening af fem bookmakers blive dannet med henblik på at fungere som repræsentant for de licenserede bookmakers på det danske marked når den nye lovgivning træder i kraft til nytår.

Danish Online Gambling Association (DOGA) er navnet på den nye forening, der har hyret Morten Rønde som direktør. Rønde har de seneste 11 år fungeret som chefkonsulent for Spillemyndigheden, der bl.a. har ført kontrol med Danske Spil* og overvåget og kontrolleret det danske spillemarked.

Unibet*, Bet365*, Betfair* og Sportingbet gik i første omgang sammen for at danne foreningen, mens Danske Spil* siden er trådt til. Flere kan tænkes at følge trop i den kommende tid.

Ifølge RGA (Remote Gambling Association, der repræsenterer spilleselskaber med licens i Europa) der har godkendt foreningen, vil DOGA repræsentere de internetselskaber der opererer på det danske marked, dels i Danmark, dels udenfor (fx i EU-sammenhæng).