Sponsoreret indhold fra NordicBet

Donald Trump har med rekordfart mistet opbakningen i den amerikanske befolkning. Ifølge spilleselskabet NordicBet* skal USA have ny præsident senest ved næste valg.

Skandaleoverskrifterne har stået i kø i Donald Trumps første arbejdsuge, og mere end hver anden amerikaner har ifølge Gallup-målinger allerede mistet tilliden til præsidentens evner.

Aldrig før har opbakningen været så lav kun en uge inde i en præsidentperiode, og skal man tro NordicBets krystalkugle får Trump ikke vendt stemningen. Bookmakeren giver således odds 2.50 på, at Trump opnår genvalg, når det amerikanske folk skal til stemmeurnerne i 2020.

”Historisk set får tre ud af fire siddende præsidenter lov til at fortsætte, men Trumps popularitet er faldet uhørt den seneste uge. Til sammenligning tog det en udskældt George W. Bush tre år at nå en så lav støtte fra befolkningen, som Trump har præsteret efter kun otte dage. Selvom Trump er en overraskelsernes mand, tror vi ikke, at han i 2020 kan udbryde ’four more years’”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Selvom optimismen ikke er høj på Trumps vegne, skal der dog mere end lidt dårlig stemning til, før Trump ikke sidder perioden ud. Skulle han mod forventning forlade posten før tid forrentes indskuddet hele 6 gange.

”Kun én gang i historien er en amerikansk præsident trådt af midt i sit embede, og på trods af den lave opbakning, vurderer vi, at det vil kræve en markant skandale, før Trump føler sig tvunget til at træde af før tid,” lyder vurderingen fra NordicBets Thomas Holm.

Oddsene kan findes hos NordicBet* under Politik og Finans – USA - Amerikansk Præsidentvalg.

Gennemfører Donald Trump sin første 4-års periode som præsident?

Ja                                 1.10

Nej                               6.00

Bliver Donald Trump genvalgt som præsident i 2020?

Nej                               2.50